Tom POV.

Even zie ik hem naar Chloé kijken. "Ik ben niet jaloers," ontkent hij en ik schud even met mijn hoofd, want ik weet wel beter.

"Je weet dat het deels jouw schuld is dat Chloé er is he? Jij had je vader kunnen stoppen met z'n acties," zeg ik.

"In het begin was ik het wel zelf," zegt hij ineens.

"Huh, wat?" Vraag ik.

"Eerst was ik het wel die met Bill sprak. Mijn vader zat er wel eens naast en hij kreeg interesse in Bill en omdat mijn interesse niet lang is aangebleven heb ik mijn vader mijn account laten gebruiken om met Bill te praten. Mijn vader was echt verliefd. Hij kon de hele dag glimlachen als hij met Bill had gesproken. Ik kon zelf echt niet voorspellen dat hij Bill zou verkrachten. Ik wist van hun seksplannen omdat mijn vader en Bill daar regelmatig over spraken, maar verder wist ik ook niks," zegt hij.

"Je vader heeft Bill daarna nog een keer verkracht. Nu pas vindt Bill z'n rust weer," zeg ik waarna ik even naar Chloé kijk die mij met haar prachtige oogjes aankijkt.

"En toch hield hij meer van Bill dan dat hij ooit van mijn moeder heeft gehouden. Hij kende Chloé geen eens en hij hield meer van z'n dochter dan van mij!" Roept hij. "Houdt Chloé alsjeblieft uit mijn beurt, als ik naar haar kijk zie ik mijn vader en dat wil ik nu even niet," zegt hij en met die woorden loopt hij weg. "Kom maar lieverd," zeg ik tegen Chloé.

"Hij boos op mij," zegt Chloé.

"Nee hoor, dit is wie hij is," zeg ik tegen Chloé en ik ga met mijn hand door d'r haartjes en voor het eerst zie ik dat ze inderdaad ergens op de man lijkt, vooral d'r ogen, ook al maakt Bill en mij dat niks uit. Wij houden toch wel van haar.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Je had je vader als nog tegen moeten houden
    Jij liet het als nog gebeuren door catfish
    Chloe js een schat

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen