Bill POV.

Wanneer Tom en ik naar huis vertrekken ben ik opgelucht dat we Clay voor nu even niet meer hoeven te zien. "Bill, waarom was je de hele tijd zo stil?" Vraagt Tom.

"Er bleven gewoon gedachten door mijn hoofd spoken. Vannacht droomde ik dat Clay en ik ons kindje samen gingen opvoeden en dan bedoel ik als koppel. Waarom droom ik dat over iemand die ik haat?" Vraag ik.

"Waarschijnlijk omdat je er zoveel mee bezig bent dat Clay de vader is. Ik kan geen andere verklaring vinden," zegt Tom.

"Ja, je hebt vast gelijk. Met één aspect kunnen je hersenen rare dingen doen," zeg ik.

"Precies," zegt Tom en ik glimlach even naar hem. "Ik heb Clay trouwens gezegd dat ik de vader ben, want hij raadde dat je zwanger bent. Alleen, ik denk niet dat hij mij geloofde," zegt Tom.

"Het is al okay. Ik ben niet bang voor Clay, zelfs na wat hij heeft gedaan," zeg ik en Tom knikt.

"Ik ben blij dat te horen. Dus ik kan er vanuit gaan dat je, je alweer beter voelt? Geestelijk dan?" Vraagt Tom en ik knik even waarna ik mijn hand op mijn buik leg. Het kind gaat niet de gewenste vader hebben, maar ik ga in ieder geval weer een ervaring rijker zijn.

"Ik ga even bellen," zeg ik en Tom knikt waarna ik naar Alex bel. "Hey bro, zou je langs kunnen komen? Er is iets dat ik je moet vertellen."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Het komt goed !!
    Ze gaan redden

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen