Bill POV.

"En nu geen ruzie meer, goed?" Zeg ik en ik zet mij op de stoel, want ik voel mij echt niet goed. En wanneer het eindelijk tijd is geef ik de tablet aan de kinderen en hoe graag ik zelf ook met Tom had gesproken, de tweeling hebben mij nodig. "Papa," zegt David en hij legt zich tegen mij aan terwijl ik met moeite Mathéo ook in mijn armen neem.

"Bill, moet ik helpen?" Vraagt Shanti.

"Nee, alles gaat prima," zeg ik.

"Bill, je kan tegen Tom liegen dat je, je goed voelt, maar niet tegen mij. Ik heb wel gehoord dat je bloeddruk te hoog is," zegt Shanti.

"Shan, het is okay," zeg ik, zij moet nog verwerken dat het uit is met haar ex. Van mij hoeft ze echt niet te helpen.Een aantal dagen later.

"Kom kids, we gaan de natuur in," zeg ik.

"En papa dan?" Vraagt Ron.

"Die heeft vandaag veel interviews. Vanavond om zeven uur zou hij even tijd voor jullie vrij maken," zeg ik en ik waardeer het dat hij dat zelfs op z'n drukkere dagen voor de jongens doet.

Wanneer we in de auto zitten begin ik te rijden, maar ik merk dat ik echt uitgeput ben. "Pap, ogen open houden," zegt Ron angstig en ik knik even terwijl ik ze open probeer te houden, maar uiteindelijk lukt het niet meer. Wanneer de kinderen beginnen te schreeuwen schrik ik weer wakker en geef een ruk aan het stuur om nog net een auto te ontwijken, maar de auto komt toch met een knal tot stilstand en dan is alles zwart.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh my god !
    Snel verder!!!
    Wil het weten hoe verder gaat

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen