Bill POV.

Vandaag komt de zaak voor en ik kijk in mijn kast en pak er een stel net uitziende kleren uit om aan te trekken. Ik trek die dan ook aan waarna ik naar beneden loop. "Waar ga jij naartoe?" Vraagt mijn moeder.

"Naar de rechtszaak omtrent mijn kinderen," zeg ik waarna ik gewoon de deur uitloopt. Ik weet dat ik nog niet volwassen ben, dat duurt nog wel even, maar wanneer het om mijn kinderen gaat hebben mijn ouders niks over mij te zeggen, dat is wat ik heb besloten dan toch.Wanneer ik bij de locatie aankom zie ik Tom al staan en ik ren gelijk naar hem toe en sla mijn armen om hem heen waarna ik mijn lippen op die van hem druk. Het is niet makkelijk om zo ver van je grote liefde gescheiden te zijn en ondanks dat ik hier liever niet had willen zijn ben ik blij Tom toch te kunnen zien. "Het spijt me dat ik de meiden niet heb meegenomen," zegt Tom.

"Het is okay, ik zie ze wel in de vakantie. Ik ben echt van ze gaan houden, maar dat je ze hier niet mee naar toe neemt is begrijpelijk," zeg ik en Tom knikt waarna hij mijn hand vastneemt.

"Ik hou zoveel van jou, weet je dat," zegt Tom en ik voel mijn wangen rood kleuren.

"En ik van jou," zeg ik en ook al weet ik dat we nog jong zijn en waarschijnlijk tegenslagen zullen tegenkomen, maar toch hoop ik dat we voor altijd samen kunnen zijn, precies zoals Tom z'n wens was voor zijn kinderen, om beide ouders samen te hebben en te houden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief
    En yes bill! Ga door met het laten zien

    4 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen