Bill POV.

Wanneer Tom weer met de kinderen gaat spelen draai ik mij om. Ik weet dat ik fout ben geweest, maar Tom weet dat ik mijn verdriet verkeerd aanpak. Ik wil niet geloven dat ik Tom kwijt ben. Dat mag gewoon niet.

Ik loop dan het huis uit en loop regelrecht naar het huis van Glenn. Hij is de enige met wie ik hierover kan praten, want Tom z'n ouders zijn geen optie. "Bill, wat is er?" Vraagt Glenn en ik stap naar binnen.

"Zeg me alsjeblieft dat je weet hoe ik Tom terug kan krijgen?" Vraag ik.

"Ik ken Tom niet goed genoeg, alleen van de verhalen die je mij over hem hebt verteld, maar ik zal je helpen. Kom zitten, volgens mij ben je te veel heen en weer aan het lopen tijdens de zwangerschap," zegt Glenn en gelijk zet ik mij neer. "Ik gok dat het feit dat je zwanger bent geworden Tom het meeste stoort?" Vraagt Glenn.

"Ja, maar eigenlijk in het geheel dat ik ben vreemdgegaan," zeg ik zachtjes.

"Begrijpelijk," zegt hij.

"Hey, je hoort aan mijn kant te staan!" Roep ik verontwaardigd uit, ook al weet ik dat het zo is. Het is begrijpelijk dat Tom kwaad op mij is.

"Omdat je zwanger van mij bent zeker?" Vraagt Glenn.

"Nee, omdat je een goede vriend bent," zeg ik dan en Glenn glimlacht even naar mij.

"Nodig Tom hier uit. Ik kook, want ik weet dat jij dat niet kunt," zegt Glenn en ik draai met mijn ogen. "Natuurlijk zal ik er niet bij zijn, maar probeer de romantische sfeer er in te krijgen. Hij heeft hier niet de kinderen om zich op te richten," zegt Glenn.

"Maar maakt het hem minder kwaad?" Vraag ik.

"Niet gelijk, maar het toont wel dat je hem echt terug wilt. Dat je ervoor blijft vechten. Wat hij ook zegt, geef het niet op," zegt Glenn en ik knik waarna ik mijn gsm pak. Nu moet ik alleen nog bedenken hoe ik hem vanavond daadwerkelijk hier ga krijgen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha succes Bill
    Dat word nog Een hele klus

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen