Tom POV.

Wanneer we weer thuis zijn komt Bill er gelijk aangelopen en hij hurkt bij Chloé neer. "Hey lieverd," zegt hij en hij drukt een kus op d'r voorhoofd.

"Ik op piano?" Vraagt ze en Bill lacht even.

"Natuurlijk, ga je gang," zegt Bill waarna Chloé gelijk naar de piano rent.

"Je mag drie keer raden wie we tegen kwamen," zeg ik tegen Bill en hij kijkt mij niet begrijpend aan. "De zoon van die man," zeg ik.

"Oh, hij zal wel verdrietig zijn," zegt Bill.

"Nou, hij was eerder jaloers op Chloé. Voor hem is het geld belangrijker dan de persoonlijke dingen die hij waarschijnlijk heeft gehad," zeg ik.

"Ook echt typisch. Maar ik heb alles doorgelezen, die man heeft alles goed geregeld. Hij kan in ieder geval nooit aanspraak maken om Chloé's deel alsnog te krijgen," zegt Bill en ik knik.

"Ik weet ook niet of hij dat wilt proberen, maar het is een opluchting om te weten dat alles goed is geregeld," zeg ik en Bill knikt waarna we allebei even naar Chloé kijken die de pianotoetsen goed bestudeerd.

"Ze is zo schattig," zegt Bill en ik leg mijn arm om hem heen.

"Daar ben ik het helemaal mee eens," zeg ik.

"Weet je Tom, op dit moment vind ik het helemaal niet erg dat die man mij een jarenlange trauma heeft gegeven. Zonder zijn daad was Chloé er niet geweest en natuurlijk had ik liever gehad dat het niet was gebeurt, want dan had ik Chloé ook niet kunnen missen, maar de tijd terugdraaien wil ik nu niet meer. Chloé hoort er gewoon bij," zegt Bill en ik knik begrijpend, ik zou Chloé nu ook niet meer willen missen en dan begint ze toch wat op de toetsen te tikken. "Ik ga kijken vanaf welke leeftijd ze pianoles kan krijgen," zegt Bill en ik lach even waarna Bill met zijn gsm op internet gaat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    En zonder chloe was Tom niet gebleven
    Hihi

    4 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen