Bill POV.

Het is een paar dagen terug dat ik de politie heb ingeschakeld, maar vooralsnog hebben ze Tom niet gevonden. Hopelijk gaan ze hem binnenkort wel vinden. Ik wil weer naast hem wakker kunnen worden. Dicht tegen hem aan kruipen wanneer ik het koud heb. Tom die voor mij zorgt wanneer ik mij niet lekker voel zoals de laatste paar dagen.

Ik twijfel of ik naar de dokter moet gaan met mijn klachten. Ik wil niet met andere dingen bezig zijn terwijl de politie, hopelijk, druk bezig is met Tom te vinden, maar aan de andere kant, wat als het iets ernstigs is en ik er snel bij moet zijn? Dat risico wil ik ook niet lopen, voor Aad. Uiteindelijk maak ik dus toch maar een afspraak voor deze middag."Kom je lieverd, papa moet naar de dokter," zeg ik en ik til Aad op.

"Papa?" Vraagt hij en hij kijkt om zich heen.

"Papa Tom komt weer terug," zeg ik tegen hem, dat moet gewoon.


Bij de dokter wordt ik onderzocht terwijl Aad in het kinderhoekje aan het spelen is. "Gefeliciteerd, u bent zwanger," zegt de dokter en ik slik even.

"Is, ehm, is dat wel juist?" Vraag ik.

"Ja, we zijn 100% zeker," zegt de dokter.

"Maar Tom en ik, we deden het altijd veilig," zeg ik.

"Het is nooit 100% veilig. Ongelukjes gebeuren," zegt de dokter en ik knik even waarna ik naar Aad kijk en degene waarvan ik zeker weet dat hij super gelukkig zou zijn met dit nieuws is er niet. Ik veeg snel een traan weg waarna ik naar Aad toe loop.

"We gaan weer naar huis," zeg ik tegen hem.

"Ik spelen!" Roept hij uit.

"Thuis kan je ook spelen, ja?" Zeg ik waarna Aad toch met mij meekomt en zodra we op de gang staan pak ik gelijk mijn gsm om te zien of er nieuws is, maar ik heb 0 gemiste oproepen. Het is nog maar een paar dagen verder, maar de moed zakt mij nu al in de schoenen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!! Komt Tom wens uit
    Ja is die weet ik veel waar!!!
    Grrr!!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen