Tom POV.

"Misschien is het een idee als jij hem wat tegen je aanhoudt terwijl ik hem onderzoek. Bij jou voelt hij zich in ieder geval veilig," zegt de dokter en ik knik even waarna ik recht ga zitten en ik houdt Shane vast terwijl de dokter hem onderzoekt. "Het lijken gelukkig oppervlakkige wonden te zijn," zegt de dokter en ik zucht opgelucht. Ik zou er niet aan moeten denken dat er iets inwendig beschadigt zou zijn bij hem. "Hij kan naar huis," zegt de dokter en ik knik dankbaar.

"Zie je lieverd, zo erg was het niet," zeg ik en ik druk een kusje op z'n wang waarna ik Shane met mij meeneem.

"Hij sloeg mij omdat ik niet op schoot wou," zegt Shane ineens wanneer we net in de auto zitten.

"Ach lieverd," zeg ik zachtjes, waarom je een kind slaat omdat hij niet op schoot wil mag Joost weten. Waarom überhaupt een kind slaan? "Is er nog meer gebeurt lieverd?" Vraag ik en Shane schudt z'n hoofd. "Als er nog wat is vertel je het mij he," zeg ik en Shane knikt waarna ik terug naar huis rijd. "Zo, we zijn er," zeg ik en ik help Shane uit de auto en neem hem mee naar binnen. Ik ben allang blij dat hij even niet meer huilt, maar ik weet dat hij nog wel even last zou kunnen hebben van wat hij heeft meegemaakt.

"Ik ga spelen," zegt Shane en ik knik.

"Ga je gang lieverd," zeg ik waarna ik naar Bill toe loop, maar ik houdt Shane wel in de gaten en wanneer ik zie dat hij z'n speelgoed weglegt en begint te huilen loop ik gelijk naar hem toe.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme shane die vriend heeft hem echt gemarteld

    6 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen