Bill POV.

Wanneer het de brandweerlieden eindelijk gelukt is om de brand te blussen lopen we naar ze toe. "Kunnen we naar binnen?" Vraag ik zachtjes.

"Ik zou dat morgen doen. Eerst moet de rook nog wegtrekken," zegt de man en ik knik even en neem Tom z'n hand vast. Dan komen we morgen wel terug om de schade echt op te meten.De volgende dag lopen we naar binnen terwijl er ook nog onderzoek wordt gedaan naar het ontstaan van de brand. Iets wat ik ook wel wil weten, want zelf kan ik niet bedenken wat ik fout heb gedaan. Ik kijk naar de kast waar de foto's van Tom z'n overleden vrouw in liggen en ik open de lade. "Deze vallen mee Tom," zeg ik.

"Ik denk dat zij ze zelf beschermd heeft," zegt Tom zachtjes en ik knik even en leg mijn hand op Tom z'n schouders waarna ik op zoek ga naar de fotoalbums, maar die zijn helaas niet meer te redden.

"Hadden we die ook maar in een dichte kast gelegd," zeg ik met een zucht. "Waar moeten we überhaupt gaan wonen, dit huis is niet meer te redden en voordat hier wat nieuws staat kan nog wel even duren," zeg ik.

"Dat wordt op zoek naar een huis in een ander plaatjes, maar het hoeft niet ver van hier te zijn. Ik zal het uitzoeken," zegt Tom en ik knik even. Helaas is het niet anders.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Komt goed Bill
    Voorlopig even bij je moeder

    3 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen