Tom POV.

Ik loop naar Bill toe en kus hem. "Waar heb ik dat aan verdient?" Vraagt Bill.

"Gewoon, omdat je zo'n schat bent," zeg ik en Bill glimlacht.

"Ik kan haast niet geloven dat we binnenkort weer een baby'tje hebben en dat terwijl Storm eigenlijk pas in zijn groei net baby af is, sinds een aantal maanden," zegt Bill en ik knik even.

"Ik hou van je," zeg ik en Bill knikt waarna hij opstaat. "Lukt dat nog?" Vraag ik.

"Natuurlijk. Toen ik zwanger was van Britney en jij en ik nog niet samen waren deed ik alles zelf en toen is het mij ook gelukt," zegt Bill en ik knik even. "Ik ga even buiten wandelen en voordat je vraagt of ik dat kan, natuurlijk kan ik dat," zegt Bill en ik knik even, als hij er zeker van is.Bill POV.

Ik loop naar buiten en snuif de buitenlucht op. Ik ben zo blij dat de bevalling binnen een paar weken gaat zijn. Ik kan niet wachten om dit kindje ook te ontmoeten. Ik weet zeker dat het weer een schatje gaat zijn, maar dat kan ook niet anders bij onze kinderen. "Hallo Bill," zeg ineens iemand en ik draai mij om.

"Wie ben jij?" Vraag ik verrast.

"Jij en jullie gezin hadden weg moeten gaan, we willen jullie soort hier niet!" Roept de man en ik schrik wanneer hij een wapen tevoorschijn haalt. "En we willen er zeker niet nog meer," zegt hij waarna hij mij recht in mijn buik schiet en ik laat mij op mijn knieën zakken.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Wacht wat!!
  Wat gebeurd hier ineens!
  Snel verder!

  1 week geleden
  • syllie1992

   Een klootzak die alleen 'normale' mensen accepteert:(

   1 week geleden
  • Luckey

   Ja dat blijkt!! Grrr verder!!

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen