Bill POV.

De volgende ochtend loop ik op tijd Timothy z'n kamer in zodat ik nog tijd heb om met hem te praten. "Hoe voel je, je vandaag?" Vraag ik.

"Niet super," zegt Timothy zachtjes en ik ga bij hem op bed zitten.

"We moeten er echt over praten lieverd. Waarom heb je al seks gehad?" Vraag ik, want als ik iemand er niet voor aanzag om zo jong al seks te hebben, dan was het Timothy wel.

"Het is niet belangrijk," zegt Timothy zachtjes.

"Lieverd, vertel het me maar," zeg ik.

"Ik zat in de speeltuin op de schommel toen er een andere jongen naast mij kwam zitten, op de andere schommel. Hij zat op de middelbare school waar ik heen zou gaan. Ik vertelde hem gewoon over mijn angsten en toen zei hij dat hij mij zou beschermen als ik seks met hem zou hebben en toen ging ik met hem mee naar huis, maar het deed alleen maar pijn," zegt Timothy zachtjes en ik ga met mijn hand door z'n haar. "Ben je nu boos?" Vraagt Timothy zachtjes.

"Nee, natuurlijk niet liefje," zeg ik, want hoe kan ik nu boos zijn op de naïviteit van een jongen van toen bijna 13.Pas een maand later is Timothy er mee akkoord gegaan om naar de dokter te gaan, ook al probeert hij er nog altijd onderuit te komen. "Pap, ik voel mij niet lekker, ik wil op bed gaan liggen," zegt Timothy.

"Dit keer gaan we echt, een dokter is er ook voor als je, je niet lekker voelt, juist dan," zeg ik en Timothy knikt langzaam.


Eenmaal bij de dokter wordt Timothy onderzocht. "Uw zoon is inderdaad net zoals u en ik moet helaas melden dat hij zelfs al zwanger is," zegt de dokter en ik kijk even naar Timothy die gelijk wegkijkt.

"Wist je dit al?" Vraag ik en Timothy knikt langzaam, het verklaard in ieder geval waarom hij nooit mee wou.

"We kunnen gelijk een echo maken," zegt de dokter en ik knik even.

"Ga maar liggen Timothy," zegt de dokter vriendelijk en dat is precies wat Timothy doet. Ik ga met mijn hand door Timothy z'n haar en hij kijkt mij even aan.

"Ben je niet boos?" Vraagt Timothy zachtjes en ik schud mijn hoofd. Ik denk dat het voor Timothy nu belangrijker is dan ooit om mij en Tom te vertrouwen. Boos worden gaat Timothy niet helpen.

"Kijk, daar is het kindje," zegt de dokter en gelijk draait Timothy z'n hoofd naar het scherm.

"Ik zie het niet," zegt Timothy.

"Je bent nu 10 weken zwanger, kijk, als je goed kijkt herken je het," zegt de dokter en ik zie Timothy goed kijken. "Jullie kennen de opties?" Vraagt de dokter en ik knik.

"Ik zal ze thuis met mijn zoon bespreken," zeg ik waarna ik naar Timothy kijk. Hij is zelf nog een kind, maar ik wil ook niet dat Tom en ik iets gaan besluiten waar Timothy achteraf niet mee om gaat kunnen gaan. Het is belangrijk dat we goed gaan nadenken wat we nu gaan doen en dat we Timothy overal echt bij betrekken.

Ineens voel ik Timothy z'n armen om mij heen waarna ik mijn armen ook om hem heen sla. "Het komt wel goed lieverd," zeg ik zachtjes en ik voel Timothy knikken.

"We doen dit samen, toch papa?" Vraagt hij.

"Dat doen we zeker," zeg ik waarna ik hem met mij mee naar huis neem.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ahw!!
  Vind zielig dat er misbruik van hem eigenlijk is gemaakt!!
  Ben benieuwd wat die gaat kiezen

  1 week geleden
  • syllie1992

   Uhu, zeker, arme Timothy, net 13 en dan zwanger:(Hij is een slimme jongen, maar z'n onzekerheid heeft er helaas voor gezorgd dat die andere jongen misbruik van hem kon maken:(

   1 week geleden
  • Luckey

   En waarschijnlijk is die jongen veel ouder geweest grrr
   Gelukkig reageer Bill best kalm en zegt die het uiteindelijk wel

   1 week geleden
  • syllie1992

   Uhu, een paar jaar ouder is die jongen wel inderdaad.

   En klopt, Bill is een super lieve vader die er gelijk voor z'n zoon is❤️

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen