Draco kijkt me aan ''dit is een verdwijnkast, er staat er ook zo een in de weg is weg, mijn opdracht is om hem te maken''.
Ik knik en kijk hem vragend aan ''maar waarvoor moet je hem maken?''. Hij kijkt me aan en glimlacht sober'' dat kan ik je niet vertellen, sorry''.
In plaats van boos te reageren knik ik en geef hem een knuffel ''ik wil ook niet alles weten''. Hij kijkt me aan en barst in lachen uit, het ziet er zo zorgeloos uit.. hij geniet voor het eerst in tijden weer ergens van, al is het denk ik niet al te goed wat voor een opdracht hij heeft gekregen .
Ik ga op een bank zitten bij de verdwijnkast , kijkend hoe hij hem aan het werk probeert te krijgen.Doe af en toe een suggestie, maar naar een paar uur beginnen mijn ogen wat zwaarder aan te voelen en val per ongelijk in slaap, de volgende dag word ik wakker alleen niet in mijn eigen kamer.

Ik kijk geschokt om me heen en wrijf vermoeit in mijn ogen , als ik bedenk dat het nog wel eens Draco zijn kamer kan zijn.
Mijn oog valt op een briefje met daarnaast een mooie roze roos' Het briefje is lief er staat.. Lieve Myra, ik werd vroeg wakker , ben gaan hardlopen en daarna ga ik wat eten in de eetzaal eetzaal , wees niet bang blijf maar lekker liggen .. ik kom eraan met lekkere broodjes en wat te drinken, liefs Draco'.
Ik glimlach , pak de roos en kijk verwonderd ernaar hoe mooi die is en ruik eraan '' hmm, dat ruik lekker zoet en fris''. waarna ik wat wits voorbij zie dwarrelen bij het raam en loop naar het raam en zie dat het sneeuwt.
Ik schik als ik gerammel hoor aan de deur,maar de schik vergaat als ik zie dat Draco hem open doet ''Hi, goodmorning''. ik kijk naar het plateau in zijn hand, allemaal lekker broodjes'' goodmorning,dat ruikt en ziet er lekker uit ''. Draco grinnikt en geef me het plateau '' uhm ,wist niet wat je lekker vond , dus heb van alles en nog wat meegenomen''. Ik kijk hem dankbaar aan, bedank hem door hem een kus op zijn wang te geven , hij begint licht te blozen mompelt wat en pakt wat spullen en verdwijnt uit mijn zicht.


De middag verloopt saai, dus besluit ik een boek te gaan zoeken in de bibliotheek voor het opstel dat we hebben gekregen,ik ben zo bezig met zoeken dat ik niet doorheb dat ik tegen Hermelien aanbots '' Hey, sorry ik was een beetje in gedachte''.
Ze kijkt op en glimlacht naar me ,''maakt niks uit, maar jou zocht ik net , ik moest van Ron zeggen .. dat Harry je zoekt''.
Ik knik naar haar en glimlach'' thankx''. Ze grinnikt '' hij wacht op je in de uilentoren''.
''Ik zoek hem zo wel even op, heb toch niks anders te doen ''. Ze knikt en grinnikt waar naar ze rustig weg loopt veder de bibliotheek in.
Als ik klaar ben met mijn boek zoeken , loop richting de uilentoren als ik Harry al zie staan bij de deur ingang zucht ik verveeld .Hij kijkt me zenuwachtig aan als ik voor hem sta''wat is er Harry?''.Ik kijk hem vragend aan. Als hij me beetpakt en me begint ze zoenen, sla ik hem geschokt in zijn gezicht'' ben je gek !!,''.
Hij lijkt even van zijn stuk gebracht, maar herpakt zich en duwt me hard tegen de muur , ik stoot me hoofd hard .
Grijp naar me hoofd met mijn handen, als ik iets vloeibaars voel breng ik me hand naar mijn ogen en kijk naar mijn hand en zie dat het bloed is, word een beetje licht in mijn hoofd hoofd en zak ineen door de hevige klap terwijl ik weet dat ik niet veilig ben. Ik zie nog net dat Harry me met een gemene lach aankijkt en wegloopt.
Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen