Bill POV.

Tom duwt mij tegen de douchewand en begint mij te zoenen terwijl hij nog steeds over mijn penis streelt. Ik kreun terwijl Tom door blijft gaan. "Tom, ik wil je, neem me alsjeblieft," kreun ik smekend. Ik weet dat ik niet vruchtbaar ben, want dan is het gevoeliger rond mijn borstkas, daarnaast is bij mij ook vruchtbaar zijn geen zekerheid, want met Michiel duurde het ook lang en ik kan mij niet voorstellen dat Trey en ik nooit seks hadden rond mijn vruchtbare periode.

Tom duwt mij omhoog waarna hij in mij gaat, om daarna opnieuw zijn lippen op die van mij te drukken en daarna begint hij te bewegen. "Ja, oh fuck, sneller!" Kreun ik luid en gelijk voert Tom het tempo op.

Wanneer Tom in mij is klaargekomen laat hij mij los en kijkt hij mij aan om dan nog een keer z'n lippen op die van mij te drukken. "Dit heb ik lang niet meer gedaan," hijgt Tom.

"Hetzelfde geldt voor mij," hijg ik, want mijn laatste keer voor vandaag was een dag voordat ik erachter kwam dat ik zwanger was en met dat Michiel nu één is kan je wel raden dat, dat even terug is geweest.

"Ik weet ook niet waarom ik mij bij jou zo laat gaan," zegt Tom en ik knik even. Ik weet het eigenlijk ook niet.

"Michiel kan ieder moment wakker worden," zeg ik en Tom knikt waarna hij mij loslaat en ik spoel mij nog even snel af waarna ik de douche uitstap om mij af te drogen en mijn kleren aan te trekken.

"Papa!" Roept Michiel gelijk wanneer ik de kamer in kom gelopen en ik glimlach even.

"Dus je was al wakker," zeg ik en ik til hem uit z'n bedje. Gelukkig is hij niet geschrokken toen hij mij niet zag, ook al is hij van thuis natuurlijk gewoon gewend om in z'n eigen kamertje te slapen.

"Tomi!" Roept hij wanneer Tom ook de kamer in komt gelopen en ik kijk Tom even aan, maar hij negeert mijn blik terwijl hij Michiel van mij over pakt.

"Voor jou komt er vast ook iets lekkers met roomservice," zegt Tom en ik kijk toe hoe Michiel z'n handje op Tom z'n wang legt. Ik snap echt niet dat Tom, als het aan hem ligt, over 10 jaar nog geen vader is, want hij is echt super met kinderen. Z'n band met Michiel is daar toch wel bewijs van.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!
    Ze zijn voor elkaar gemaakt!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen