Bill POV.

Ik typ het adres neer waar ik Tom wil hebben. Alleen wat zet ik er verder bij? Ik denk even goed na waarna ik het toch maar intik.

Lieve Tom, ik snap dat je mij niet wilt spreken, maar als je het niet voor mij doet, doe het dan voor Mascha, zodat we in ieder geval weer samen door één deur kunnen.

x Bill.


"En?" Vraagt Glenn.

"Het is afwachten," zeg ik zachtjes waarna ik mijn hand op mijn buik laat rusten.

"Voel je, je wel goed?" Vraagt Glenn bezorgd.

"Het is gewoon een gewoonte om mijn hand daar te laten rusten nu ik zwanger ben. Er is niks aan de hand," zeg ik en ik glimlach even naar Glenn. Het is lief dat hij zich zorgen maakt, maar het is echt nergens voor nodig. Deze keer gaat het mij lukken en voordat we het weten kunnen we ons kindje knuffelen.Wanneer het eten op tafel staat vertrekt Glenn en ik wacht geduldig af. Tom heeft niet op het berichtje gereageerd, maar ik weet dat, dat niks hoeft te betekenen. Wanneer de bel gaat loop ik naar de deur en zie dat Tom toch gekomen is. "Kom binnen," zeg ik zachtjes waarna ik hem binnen laat. "Voordat je denkt dat ik je ga smeken mij terug te nemen, dat ga ik niet doen. Ik wil wel laten weten dat ik hulp ga zoeken zodat dit niet meer hoeft te gebeuren bij tegenslagen," zeg ik waarna ik naar de tafel wijs. "Zullen we er maar wat bij gaan eten?" Vraag ik.

"Jij kan niet koken," zegt Tom.

"Dat klopt. Glenn heeft dit voor jou en mij gemaakt," zeg ik zachtjes.

"Ik ben weg," zegt Tom en gelijk pak ik zijn hand vast. Dit keer laat ik hem niet zo makkelijk weglopen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Je had Glen niet moeten noemen

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen