Bill POV.

Vandaag is de dag dat Tom z'n tante komt en ik kijk even naar Tom. "Ben je nerveus?" vraag ik.

"Ja, het is gewoon dat ik totaal niet weet wat mijn tante wilt," zegt Tom.

"Dat snap ik," zeg ik en ik geef Tom een knuffel en Tom legt gelijk z'n hand op mijn buik en ik weet dat, dat rustgevend werkt voor Tom. Ik weet dat het Tom lukt om een band met dit kindje op te bouwen, volgens mij heeft hij dat zelfs nu al.

"Ik geef Jennie nog wel d'r flesje, kan jij Elene d'r fruithapje geven?" Vraagt Tom en ik knik.Twee uur later gaat de bel en Tom loopt gelijk naar de deur en ik besluit met hem mee te lopen, ook al stop ik iets verder van de deur af. Z'n tante zou maar homofoob zijn. "Oh, wat fijn om mijn neefje eindelijk te ontmoeten," zegt ze en ze geeft Tom gelijk een knuffel en ik merk aan Tom dat hij wat ongemakkelijk is.

"Hallo mevrouw, ik ben Bill," stel ik mijzelf dan voor zodat ze Tom weer loslaat en Tom kijkt mij dankbaar aan.

"Aangenaam," zegt ze, maar ze noemt geen naam, dus laat ik het er maar bij. "Zou ik hier voorlopig kunnen blijven?" Vraagt ze en Tom kijkt mij even hulpeloos aan.

"Het spijt ons, we hebben geen kamer over, maar ik zou het mijn broer kunnen vragen," zeg ik, want Alex woont toch alleen, dus hij heeft vast wel ruimte voor Tom z'n tante.

"Als je dat zou willen doen," zegt ze en ik knik even waarna ik vast mijn gsm pak.

"Oh, en Tom, hier heb ik nog heel wat foto's van vroeger met je moeder," hoor ik z'n tante nog zeggen en Tom pakt de foto's aan waarna ik naar de gang loop om Alex te bellen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tante speelt of ze de koningin is

    3 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen