Bill POV.

Twee dagen later krijgen Tom en ik te horen dat het brandstichting moet zijn geweest. Ik knijp mijn handen tot vuisten. "Dat moet Chris zijn geweest," zeg ik.

"Dat kunnen we niet weten schat," zegt Tom.

"Wie anders? Hij is de enige die nog steeds op zoek zou kunnen zijn naar wraak," zeg ik.

"Er zijn geen getuigen, en naar wat ik heb gehoord verder ook geen aanwijzingen naar de dader, dus helaas kunnen we niks tegen Chris doen," zegt Tom en ik knik.

"Maar ook al is er geen bewijs, in mijn hoofd heeft hij het gedaan en ik heb een hekel aan het feit dat hij ons leven daar heeft verpest," zeg ik, want ik ben echt kwaad en al was het Chris niet, dan nog is er iemand die dat voor ons heeft verpest.

"Het komt wel goed," zegt Tom en hij legt z'n hand op mijn schouder. "Kijk, wat vindt je van dit huis?" Vraagt Tom.

"Waar staat hij?" Vraag ik.

"In het naastgelegen dorp. Wat denk je, zullen we kijken?" Vraagt Tom.

"Maar wat als het huis ons bevalt en we de financiën niet rond krijgen?" Vraag ik.

"Daar verzinnen we wel wat op schat," zegt Tom en ik knik even. Op de foto's lijkt het een mooi huis. Iets groter dan waar we woonden. Het voordeel is dat in dit gebied de huizen niet mega duur zijn.

"Laten we gewoon kijken. Hier is het aardig krap en ondanks dat het hier fijn is en ik het fijn vind mijn moeder gezelschap te houden wil ik ook weer de zekerheid van een eigen huis en de eerste bezichtiging is vaak niet het huis wat het uiteindelijk wordt," zeg ik en Tom knikt.

"Dan plan ik een bezichtiging in," zegt Tom en hij geeft mij een zoen. Ik heb de beste echtgenoot die een man zich kan wensen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom is echt de beste!

    4 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen