Bill POV.

"Dan hoeft hij z'n moeder ook niet meer te zien. Wat mij betreft is die kans ook voorbij," zeg ik en Tom knikt instemmend. "Ik heb trouwens weer een missie. Geen gevaarlijke hoor," zeg ik.

"Vertel," zegt Tom en ik glimlach even.

"Het is eigenlijk heel simpel. Ik moet iemand schaduwen die verschillende elektronische apparaten heeft gestolen. Geen gevaarlijke man, maar hij moet gepakt worden," zeg ik.

"Okay, op die missie kan ik jou wel met een gerust hart sturen," zegt Tom.

"Alsof jij daarover zou gaan, maar je hebt gelijk, ik ga ook niet graag op gevaarlijke missies meer, maar weigeren zou ik ze ook weer niet," zeg ik.

"Nee, dat snap ik," zegt Tom en ik glimlach even.

"Laten we maar gaan slapen. Jij moet morgen om zeven uur beginnen, niet?" Vraag ik en Tom knikt. Zelf hoef ik pas om twaalf uur te beginnen, dus ik kan wat langer blijven liggen als het moet.De volgende ochtend wanneer Tom al weg is loop ik naar Job z'n kamertje toe en hij zet zich recht. "Ik hoorde dat het niet heel leuk was gisteren," zeg ik en langzaam schudt Job z'n hoofd waarna hij mij een knuffel geeft.

"Gaan we wel samen naar het strand binnenkort?" Vraagt Job.

"Natuurlijk. Dan gaan we met z'n allen," zeg ik en Job knikt vrolijk en ik glimlach even. Volgende zaterdag zijn Tom en ik allebei vrij, dus dan moet het kunnen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!!
    Dit is toch ook beter!
    Nu vrolijkt die op als ze een keer gaan

    3 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen