Bill POV.

In de auto kijk ik naar Timothy die z'n hand op z'n buik heeft liggen. "Voel je, je okay?" Vraag ik en ik zie Timothy even knikken.

"Pap, wat zijn de opties?" Vraagt Timothy.

"Dat bespreken we thuis," zeg ik.

"Maar ik wil nog niet dat papa Tom het weet, morgen pas," zegt Timothy.

"Als dat is wat je wilt," zeg ik en Timothy knikt.

"Dus wat zijn de opties papa?" Vraagt Timothy.

"Abortus is optie 1," begin ik.

"Dat wil ik niet papa," zegt Timothy gelijk.

"Dat valt dat af, dan adoptie," zeg ik.

"Bij andere mensen bedoel je?" Vraagt Timothy en ik knik even. "Ik wil het houden," zegt Timothy en ik knik. Hij beseft waarschijnlijk niet dat het zwaar is. Hij gaat nog steeds maar 13 zijn wanneer het kind geboren is.

"Ik ben er okay mee lieverd," zeg ik en Timothy knikt even. Wat betreft adoptie is er ook nog wel tijd om zich te bedenken.De volgende dag.

Timothy POV.

Ik ben net op school aangekomen en gelijk word ik door Josh tegen de muur geduwd. "Je zou mij beschermen," zeg ik zachtjes tegen de bijna zeventienjarige, maar in plaats van dat hij mij beschermt heeft hij de hele school tegen mij opgezet.

"Dat zei ik voor de seks, okay? Dat is het enige dat ik ooit van je wou," zegt hij en hij pakt mijn tas van mij en gooit hem leeg op de grond.

"Ik ben zwanger," zeg ik dan zachtjes.

"Ik hoef daar niks mee te maken te hebben. Zielig voor dat kind dat hij door een kind word opgevoed," zegt hij waarna hij lachend wegloopt en er prikken tranen achter mijn ogen waarna ik mijn spullen bij elkaar raap om daarna gelijk naar huis te fietsen.


Bill POV.

Wanneer de deur ineens opengaat komt Timothy binnenlopen en hij loopt gelijk naar boven. "Ik moet je zo wat vertellen," zeg ik tegen Tom en hij knikt even waarna ik naar boven loop. "Hey, lieverd, wat is er gebeurt?" Vraag ik en ik zet mij bij Timothy op bed.

"Josh is gemeen," snikt Timothy en ik trek hem tegen mij aan.

"Wie is Josh lieverd?" Vraag ik.

"De andere papa," snikt Timothy. "Ik wil het kind niet meer, ik ben zelf nog maar een kind. Ik kan geen kind opvoeden," snikt Timothy.

"Ach lieverd, die ander hebben we toch niet nodig. Papa Tom en ik kunnen je kindje ook opvoeden totdat je er zelf klaar voor bent. Dan kun je nooit ergens spijt van krijgen, want je kindje is dan altijd in de buurt. Wat vindt je daarvan?" Vraag ik.

"Meen je dat?" Vraagt Timothy.

"Natuurlijk lieverd," zeg ik waarna Timothy toch door z'n tranen heen glimlacht.

"Dan wil ik dat," zegt Timothy en ik knik. Dat kan dan geregeld worden. Dan hoeft Timothy niet alle zorgen te dragen, maar kan hij tussendoor toch tijd doorbrengen met z'n kind wanneer hij die behoefte voelt. "Ik heb het Josh verteld, ik durf niet meer naar school," zegt Timothy zachtjes.

"Je wordt gepest op school, niet alleen door Josh, is het niet?" Vraag ik en Timothy knikt langzaam.

"We zorgen dat je tijdelijk thuisonderwijs kan volgen en na de bevalling naar een andere middelbare school kunt gaan," zeg ik en Timothy knikt waarna hij een kus op mijn wang drukt. Timothy ziet er ook nog echt uit als een kind, maar met de hulp die ik hem heb aangeboden gaat het hem lukken.

Ik ga dan naar de deur waar ik mij nog even omdraai en ik zie dat Timothy met z'n hand over z'n buik wrijft. "Opa Bill en opa Tom zullen goed voor je zorgen," hoor ik Timothy zeggen en ik glimlach even. Timothy is een schat met de hart op de juiste plek.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ahw het is echt een schat
  Ze moeten die josh aangeven
  Hopelijk komt de kinderbescherming niet !

  1 week geleden
  • syllie1992

   We zullen zien wat de komende tijd de familie brengt:)

   1 week geleden
  • Luckey

   Ben benieuwd

   1 week geleden
  • syllie1992

   :)

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen