Bill POV.

Thuis neem ik Tom gewoon mee naar boven en gelukkig deden mijn ouders eens een keertje niet moeilijk. "Ik wil niet wachten op vanavond," fluistert Tom en ik glimlach even.

"Dan hoeft dat niet," zeg ik en ik kleed mij langzaam uit waarna ik Tom z'n lippen op die van mij voel. Wanneer Tom ook naakt is pakt hij één van de condooms en doet die om waarna hij in mij gaat en ik laat een kreun horen. Tom zoent mij opnieuw waarna hij langzaam begint te bewegen totdat we allebei klaarkomen. "Ik hou van je," zeg ik zachtjes waarna Tom het condoom weggooit.

"Ik hou ook van jou schat," zegt Tom en ik bloos even. Ik weet dat het een uitdaging is om zo jong samen te komen en ook samen te blijven, maar het is een uitdaging die ik graag aanga en voor Tom geldt volgens mij hetzelfde.De volgende ochtend weet ik dat Tom bijna weg moet en ik leg mijn armen om hem heen. "Geef de meiden een kus van mij, ja?" Zeg ik en Tom knikt.

"Natuurlijk. Dat doe ik sowieso wel dagelijks," zegt Tom en ik glimlach even.

"Dank je Tom," zeg ik en ik geef hem een kusje. "Ik loop met je mee naar het treinstation," zeg ik en Tom knikt waarna we de deur uitlopen. Door hoe mijn ouders zich hebben gedragen vertel ik ze niet meer wanneer ik maar even het huis verlaat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill moet snel naar Tom
    Voor die ouders moeilijk gaan doen

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen