Bill POV.

"Tom, het spijt me, okay?" zeg ik zachtjes.

"Wat spijt je precies!? Dat je vreemd bent gegaan!? Dat je zwanger bent geworden van iemand anders!? Wat!?" Roept Tom.

"Ik heb geen spijt van de zwangerschap zelf, maar wel van het feit dat het niet jouw kind is. Glenn is aardig en een goede vriend, maar hij is niet jou," zeg ik zachtjes en steeds meer tranen beginnen over mijn wangen te lopen.

"Daar had je eerder aan moeten denken. Toen, bij je eerste zwangerschap die je niet hebt laten afbreken maakte het mij sowieso niet uit dat het niet mijn kind was. Ja, we waren toen ook niet samen, maar toch, maar nu, het is anders. Je doet net alsof die hele miskraam mij niks heeft gedaan en om jou nu dan alsnog zwanger te zien van iemand anders, weet je wel hoe confronterend dat is? We stonden op het punt om het goed te maken en natuurlijk wist ik dat je vreemd was gegaan, maar ik accepteerde jouw excuses, maar toen ik merkte dat je zwanger was. Ik kon het niet meer, ik kan niet meer met je samen zijn Bill," zegt Tom waarna een nieuwe snik mijn mond verlaat.

"Eet dan op z'n minst wat," zeg ik zachtjes.

"Eten dat gemaakt is door die klootzak? Nee dank je," zegt Tom en ik bijt in mijn lip. Glenn is absoluut geen klootzak, maar ik weet dat dit niet het moment is om het voor Glenn op te nemen. Ik snap Tom z'n woede en ik snap ook waarom hij Glenn haat zonder hem ooit te hebben ontmoet.

"Ik hou van je Tom," zeg ik.

"En ik van jou, maar ik kan het gewoon niet meer, het spijt me."

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Bam bam bam
  Dit komt echt niet goed
  Bill blijft bij Glenn xP

  1 week geleden
  • syllie1992

   Hahah, wie weetxD

   1 week geleden
  • Luckey

   Haha dat gevoel heb ik nu

   1 week geleden
  • syllie1992

   Hihi, dat kan he:)

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen