Tom POV.

"Ik denk niet dat we dat kunnen toelaten," zeg ik.

"Dat bepaal jij niet, Bill gaat daarover, jij bent haar vader niet," zegt hij.

"Ik heb haar deels opgevoed, dus ik ben wel degelijk haar vader, biologisch of niet maakt niets uit. Dan heeft ze gewoon drie vaders," zeg ik.

"Ik kom een andere keer wel terug," zegt hij waarna hij kwaad wegloopt en ik sluit de deur. Voor nu zijn we in ieder geval weer van hem af.

Ik ben nog maar net terug op de bank gaan zitten wanneer de bel weer gaat. "Wie kan dit nu weer zijn?" Vraag ik mij hardop af en ik zie dat Bill z'n schouders ophaalt waarna ik naar de voordeur loop. "Pap, mam?" Vraag ik en ik voel mij wat onzeker omdat ik weet wat er een paar jaar terug is gebeurt. Sindsdien heb ik mijn ouders ook niet meer gesproken.

"Je hebt inmiddels toch wel een betere relatie gevonden?" Vraagt mijn moeder en ik draai met mijn ogen.

"Bill en ik zijn nog altijd samen," zeg ik en ik zou wel willen zeggen dat we nu ook samen een kindje gaan krijgen, maar dat is nog te vroeg. Naast Bill en mij weet verder nog niemand het.

"Ik heb je opgevoed om betere keuzes te maken," zegt mijn moeder en zonder pardon stapt ze naar binnen en ik zucht even. Ik wil haar niet bij Bill in de buurt hebben, niet na wat er een paar jaar geleden is gebeurt en ook al staat Bill nu sterker in z'n schoenen, dat betekent niet dat mijn moeder Bill niet nog altijd pijn kan doen met woorden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Grrr
    Doe moeder is echt vervelend gewoon

    2 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen