Tom POV.

Wanneer ik een lader vind steek ik die in mijn gsm en ga ik op zoek naar een stopcontact, die ik gelukkig ook snel vindt. Ik wacht even waarna ik mijn gsm opstart en het is een grote opluchting wanneer mijn gsm gewoon aan springt. Ik kijk naar de berichten van Bill en ik bijt even in mijn lip. Hij moet zich zoveel zorgen om mij maken. Zal Aad mij eigenlijk nog wel herinneren als ik nog veel langer weg blijf? Ik bel Bill z'n nummer en hij neemt al heel snel op.

"Tomi, waar zit je!?" Roept hij uit.

"In één of andere loods, ik weet geen locatie. Ik wou dat ik dat wist," zeg ik zachtjes.

"Oh Tomi, we hebben je nodig, wij alle drie," zegt Bill.

"Alle drie?" Vraag ik verbaasd.

"Dit is misschien niet de manier om het je te vertellen, maar wat als dit mijn enige kans is?" Vraagt Bill en hij ademt even diep in en uit. "Ik ben zwanger," zegt Bill.

"Maar jij wou toch verder geen kinderen?" Vraag ik terwijl ik de vreugde van binnen voel opkomen. Het is een droom, alleen moet ik er voor zorgen dat ik die droom ook kan gaan meemaken.

"Nee, er zal een keer wat mis zijn gegaan, maar ik weet hoe graag jij het wilt en nu ik eenmaal zwanger ben wil ik het ook, maar wel met jou aan mijn zij," zegt Bill.

"Ik kom zo snel mogelijk terug," zeg ik, dat is toch wat ik wil. Ik wil voor Bill kunnen zorgen. Juist dat heb ik de vorige keer niet kunnen doen in de eerste maanden en nu zit het risico er in dat ik ook weer die eerste maanden ga missen.

"Waar denk jij dat je mee bezig bent!" Roept één van de mannen ineens en ik laat mijn telefoon uit mijn hand vallen.

"Jullie zijn zo dom om hier van alles te laten slingeren," zeg ik en gelijk krijg ik een trap, maar dit keer trappen ik gelijk overeind. Hij is dit keer alleen, zo lijkt het en het is net alsof dat extra mensje om van te houden mij nog wat extra kracht heeft gegeven.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go Tom!
    Denk aan je gezin!

    1 dag geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen