Bill POV.

Na mijn gesprek met Alex loop ik terug. "Hij komt er zo aan. Maar voor hem is het okay als u daar de komende tijd even blijft," zeg ik en Tom z'n tante knikt.

"Daar ben ik blij mee. Voor langere tijd in een hotel kost ook zoveel," zegt ze en ik knik begrijpend waarna ik even naar Tom kijk, die nog druk door de foto's heen kijkt.

Wanneer de bel gaat loop ik naar de deur en doe die voor Alex open waarna ik hem meeneem naar de woonkamer en in de woonkamer aangekomen draait Tom z'n tante zich om en Alex z'n mond valt open. "Alex, ze is te oud voor jou," fluister ik naar hem, maar Alex schudt met z'n hoofd.

"Ze is perfect," zegt Alex en ik draai even met mijn ogen waarna hij recht op Tom z'n tante afloopt, maar ik probeer er verder niet al te veel naar te kijken, want ik word er zelf ongemakkelijk van, dus loop ik maar naar Tom.

"Ze lijken elkaar te mogen," zegt Tom.

"Huh, wat?" Vraag ik waardoor ik mijn blik toch weer naar Alex en die vrouw richt terwijl ze in gesprek zijn.

"Alex vindt haar aantrekkelijk," fluister ik naar Tom.

"Ach gatver. Alex en mijn tante? Ook al ken ik haar pas net, maar dat is gewoon echt een no go," zegt Tom en ik haal mijn schouders op waarna ik mijn hand even op mijn buik laat rusten. "Voel je, je okay?" Vraagt Tom.

"Ja, ja, ik voel mij prima. Ik besefte ineens wat voor een extreme band je al opbouwt met je kind wanneer het in je buik zit," zeg ik en Tom glimlacht even.

"Ik weet het," zegt Tom en ik geef hem een kort kusje waarna het wat mij betreft tijd is om het gesprek tussen Alex en Tom z'n tante weer te verbreken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Te lief en iewl!
    Tante en Alex

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen