Tom POV.

De volgende dag kunnen we het huis bezichtigen, en aangezien het in het naastgelegen dorp is lopen we erheen. Dan kan Bill ook gelijk voelen of het dicht genoeg bij z'n moeder is. "En, wat denk je?" Vraag ik wanneer we ervoor staan.

"Wat ik denk? Ik snap niet dat we hier nog niet eerder zijn geweest terwijl het zo dichtbij is. De omgeving is prachtig," zegt Bill en ik glimlach even. Ik ben wel blij dat Bill weer wat vrolijk is, maar ik denk dat hij ook weer wat perspectief ziet, want dat was ver te zoeken na de brand, niet alleen voor hem trouwens. Ik zag het ook even niet meer zitten, maar de dag erna wist ik dat we verder moesten zonder ons huis en ben ik gelijk plannen gaan maken.

Wanneer de makelaar er is kunnen we het huis in. "Oh wow, hoe kan dit maar 200.000 zijn?" Vraagt Bill verrast en het verrast mij ook. Het is een mooie omgeving, dichtbij het strand. Vaak zijn huizen dan juist duurder, maar hier dus niet.

"Ik heb geen flauw idee, voor dit huis had ik 400.000 over gehad," zeg ik, niet dat we het huis dan hadden kunnen betalen, maar toch. We lopen het huis door. Het heeft een mooie ruime woonkamer en de keuken is groot genoeg om samen te kunnen koken, iets dat Bill en ik graag doen. De slaapkamers in het huis zijn ook prachtig en vooral ruim. Ieder kind kan een eigen kamer hebben.

"Tomi, ik had niet verwacht zo snel verliefd te worden op een ander huis, maar deze wil ik," zegt Bill en ik knik.

"Dan gaan we dat proberen te regelen," zeg ik, op hoop van zege dat het gelijk lukt, want dit huis is prachtig en dan heb ik het nog geen eens over de prachtige tuin gehad.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hopelijk krijgen ze het krijgen!
    Dan shoppen!

    1 dag geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen