Bill POV.

Mijn eerstvolgende werkdag stap ik in een undercover auto en rijd ik naar het huis van de dief waar ik de auto op een afstandje neerzet zodat het voor hem niet opvalt dat ik hem in de gaten houd.

Zodra de man zijn huis verlaat volg ik hem, maar de hele dag doet hij niks verdachts. "Saai hoor," zeg ik tegen mezelf, ook al weet ik dat er een dag komt waarop hij wel weer gaat stelen en dan is hij er gloeiend bij.Met een gaap loop ik het huis in en ik geef Tom een zoen. "De kinderen slapen al?" Vraag ik en Tom knikt.

"Ik moet zo beginnen, dus ik ga maar vast," zegt Tom en ik knik even waarna ik zelf maar naar bed ga. De dagen waarop Tom net naar werk moet wanneer ik thuis kom haat ik het meest, want dan moet ik de hele nacht alleen doorbrengen.

Ik kijk eerst nog in de kamers van alle kinderen, maar ze slapen allemaal als Roosjes. De enige die ik de komende uren nog zal zien is Igor. Dat is dan toch mijn vermoeden, ook al weet je het nooit met nachtmerries en alles. Ik leg mij dan op bed waarna ik het licht uitdoe. "Hopelijk heb jij een interessantere tijd op het werk dan ik," zeg ik tegen Tom, ook al is hij hier niet en met die woorden val ik in slaap, want soms zijn de saaiere dagen vermoeiender dan de dagen met veel actie.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Het is saai maar hoort erbij
    Je hebt ook een gezinnetje hè

    4 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen