Tom POV.

De volgende ochtend kijk ik uit het raam en ik zie dat het nog als een gek aan het sneeuwen is. De neerslag moet ergens gedurende de nacht zijn begonnen. Ik weet dat het nog niet sneeuwde toen Bill, Wilco, Tao en ik naar bed gingen.

"Er zijn al veel ongelukken gebeurt om de wegen en ik heb gekeken, noch lopend, noch met de auto is het mogelijk om er door te komen. Je ziet geen hand voor ogen," zegt Bill en ik knik even.

"Dan blijven de kinderen maar thuis hoor. Dat sommige kinderen hun deur uitlopen en haast al op school zijn betekent niet dat wij er kunnen zijn. Ik verwacht sowieso de leraar van de drieling niet op school, want die woont best ver, toch?" Vraag ik en Bill knikt. "Nou, geen school voor de kinderen dan vandaag. Hopelijk stopt het later vandaag met sneeuwen zodat de kinderen er nog wat plezier aan kunnen beleven," zeg ik.

"Ja, dat zou leuk zijn," zegt Bill en ik knik.

"Papa, we moeten bijna naar school, waar is ons ontbijt?" Vraagt Tirza en ik lach even.

"Jullie hebben vrij vandaag. Heb je al naar buiten gekeken?" Vraag ik en Tirza schudt d'r hoofd. "Doe dat dan maar," zeg ik en gelijk rent ze naar het raam.

"Het sneeuwt!" Roept ze vrolijk uit waarna ze d'r broertjes en zusjes wakker gaat maken. Voor kinderen is het alleen maar leuk, zij hoeven nog niet over de risico's na te denken, dat doen hun ouders wel voor ze.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ahw super leuk!!
  Sneeuw vrij!!
  Spelen in de sneeuw!
  Dat is wel weer leuk van groot gezin

  5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen