Tom POV.

Het was een schrok om er achter te komen dat Bill zwanger is, van mij. Ik dacht dat mijn aanpak tijdens de seks veilig genoeg was, maar het is duidelijk dat, dat niet het geval was. Ik zucht even. Ik heb geen flauw idee hoe ik het zou moeten doen zonder met Bill te trouwen, of toch op z'n minst samen te wonen met Bill.

Ik wil dat het kindje zich goed kan voelen wanneer hij of zij opgroeit. Ik wil niet dat het kindje van het ene huis naar het andere huis moet, zoals ik vroeger. Dan had ik wel het nadeel dat mijn beide ouders niet van mij hielden, of dat toch nooit lieten blijken. Natuurlijk ben ik nog niet klaar om vader te worden. Als ik dat was had ik wel andere levenskeuzes gemaakt.

"Hey Tom, is het veilig?" Vraagt Sebastian, mijn kamergenoot die meestal bij z'n vriendin is waardoor ik alle vrijheid heb.

"Ja, er is niemand," zeg ik en Sebastian knikt waarna hij zich neerzet.

"Kan ik vannacht veilig hier slapen? Mijn vriendin gaat een paar dagen naar d'r ouders. Iets met d'r familie," zegt Sebastian.

"Ja, ga je gang," zeg ik.

"Als het nodig is kan ik natuurlijk sowieso op haar kamer slapen," zegt Sebastian en ik knik, maar vanavond heb ik niet zo'n behoefte om uit te gaan, dus kan Sebastian hier makkelijk slapen zonder dat hij dingen ziet die hij waarschijnlijk niet wilt zien.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat verklaard Tom gedrag
    Hij kent veel dingen niet uit zijn jeugd
    En hij gaat niet uit ?!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen