Twee maanden later.

Bill POV.

Het is op dit moment geen vakantie, maar toch heb ik de behoefte om naar Tom toe te gaan. Wanneer mijn ouders naar hun werk zijn vertrokken pak ik mijn spullen en loop ik naar het treinstation. Ik wil dit schooljaar niet meer afwachten voordat ik bij Tom en de kinderen kan zijn. De tijd gaat veel te traag zonder hen in mijn leven.Wanneer ik na een urenlange treinreis eindelijk bij Tom ben aangekomen druk ik op de bel en wanneer Tom de deur open doet geef ik hem een stevige knuffel. "Bill?" Vraagt hij verbaasd.

"Surprise," zeg ik en Tom schudt even lachend z'n hoofd.

"Ik ben blij dat je er bent, maar Bill, wat met je school?" Vraagt Tom.

"Dat merk ik nog wel. Ik kan gewoon niet meer gescheiden blijven van jou en onze dochters. Weet je hoeveel mooie momenten ik al gemist heb omdat ik niet hier was?" Vraag ik en Tom knikt waarna hij mijn hand vastpakt.

"Ik ga je ook niet wegsturen. We vinden wel iets," zegt Tom en ik glimlach waarna ik in mijn handen klap. In ben in het afgelopen jaar echt verandert, een verandering die ik niet zag aankomen.

"Ik kook vanavond voor jullie," zeg ik dan, want dat is het minste wat ik kan doen wanneer ik hier mag blijven. Tom z'n moeder zal mij toch niet wegsturen? Daar is die vrouw veel te lief voor.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Nee maar waarom gaat Bill niet bij Tom wonen?
  Die moeder zal dat niet erg vinden
  Zolang die school maar af zou maken denk ik

  3 dagen geleden
  • syllie1992

   Uhu, het is een goede optie:)

   3 dagen geleden
  • Luckey

   Ideetje erbij!

   3 dagen geleden
  • syllie1992

   Hihi, inderdaad:)

   3 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen