Bill POV.

Wanneer Tom na zijn woorden de woning is uitgelopen zet ik mij op de stoel bij het onaangeroerde eten en begin te huilen. Ik kan dit niet meer. Het is te zwaar. Ik hou van Tom, maar als hij mij niet terug wilt weet ik ook niet wat ik verder nog kan doen.

"Hoe is het gegaan?" Vraagt Glenn wanneer hij thuis komt, maar het is duidelijk dat hij genoeg weet wanneer hij het onaangeroerde eten ziet. "Oh Bill," zegt Glenn en hij zet zich naast mij neer en gaat met z'n hand over mijn rug.

"Ik ben hem echt kwijt Glenn," snik ik.

"Nooit opgeven," zegt Glenn.

"Maar ik weet echt niet wat ik nog moet doen. Ik durf geen eens bij Mascha en mijn broertjes op bezoek," snik ik.

"Dat moet je gewoon blijven doen, of je nu durft of niet. Mascha is jouw dochter, dat kan Tom jou niet weigeren," zegt Glenn.

"Dat doet hij denk ik ook niet," zeg ik zachtjes en nog meer snikken verlaten mijn mond. "Ik moet met iemand gaan praten. Misschien als ik Tom overtuig dat ik er aan werk dat hij mij alsnog een kans geeft. De kans is waarschijnlijk klein, maar ik hoop het met heel mijn hart," zeg ik.

"Dat weet ik. De avonden dat je dronken was sprak je alleen maar over Tom," zegt Glenn en ik knik even. De avond waarop Glenn door had dat mijn hart alleen voor Tom bestemd was is de seks tussen hem en mij ook gestopt, alleen was ik daarvoor al zwanger geworden. Als ik alles anders had aangepakt was ik nu misschien weer zwanger van Tom. Misschien wat minder ver dan dat ik nu ben, maar ik zou Tom in ieder geval hebben gehad.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Jip
    Boontje komt om zijn loontje bill

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen