Tom POV.

Wanneer we een bod hebben gedaan lopen we naar het huis van Bill z'n moeder. "Nu is het afwachten," zegt Bill en ik merk dat hij gespannen is, want hij wilt het huis echt heel graag.

"Lieverd, vooralsnog hadden ze geen ander bod, als ons bod te laag ligt verhogen we het gewoon nog een beetje. Het komt wel goed," zeg ik, zolang er vanmiddag niet alsnog iemand een bod doet die zo hoog ligt dat ze daar gelijk mee akkoord gaan zonder ons nog een kans te geven ons bod te verhogen.

"Ik hoop het zo. We zouden zelfs nog een huwelijksbaby kunnen krijgen in dat huis, mits er geen miskraam aan te pas komt," zegt Bill en ik zie dat hij even wat moeilijk kijkt.

"Dat bespreken we allemaal nog wel als we dat huis krijgen," zeg ik en Bill knikt en hij slaat z'n armen om mij heen.De volgende ochtend krijg ik een telefoontje. "Het huis is van jullie."

"Bill, we moeten de betaling rond zien te krijgen, als dat lukt is het huis van ons," zeg ik tegen Bill en hij vliegt mij gelijk om mijn hals.

"Dat geld lukt ons wel," zegt Bill en ik knik waarna ik de nodige dingen gelijk begin te regelen, want de ruimte die dat huis ons gaat bieden is wel weer fijn, want hier is het vrij krap. Dat was het al toen Bill hier woonde met Annie en Ben, laat staan met nog drie extra kinderen erbij.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahah ja maar nood breek wetten
    En jullie hebben al super snel je plekje al

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen