Tom POV.

Magda blijft maar huilen en ik wieg haar wat heen en weer. "Het is okay liefje," fluister ik terwijl de wetenschappers nog altijd met Bill bezig zijn.

"Hij leeft, maar de vraag is nu alleen wanneer hij weer wakker wordt," zegt de wetenschapper en ik knik even. Ik leg Magda dan voorzichtig op Bill.

"Dit is niet hoe het had moeten gaan met ons laatste kindje. Je had gewoon moeten bevallen en dat we samen vol geluk onze dochtertje voor het eerst konden bewonderen," zeg ik zachtjes en ik kijk even naar Magda. Ik voel dat ze het lovebird gen grotendeels van Bill heeft geërft. Wat ze van mij heeft weet ik niet, omdat ze zoveel van mij kan hebben, het zorgt ervoor dat het onmogelijk is om dat aan te voelen.

Als Bill ons kan omarmen met licht dan moet ik dat ook kunnen. Ik heb ook nog altijd een miniscuul deeltje lovebird in mij. Ik sluit mijn ogen en voel dat mijn lichaam lichtjes begint te branden totdat het mij lukt om hetzelfde als Bill te doen.

"Tomi," hoor ik Bill zeggen en gelijk open ik mijn ogen.

"Het heeft gewerkt," zeg ik verbaasd waarna Bill z'n blik naar Magda laat glijden.

"Ze is gezond?" Vraagt Bill en ik knik.

"Alles is goed met haar en met jou nu gelukkig ook," zeg ik en ik druk mijn lippen kort op die van Bill. Had ik dit maar eerder bedacht, maar ik besefte pas dat dit zou kunnen toen Bill het deed.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ahw!!!
  Dit is zo lief!
  Tom lijkt wel zo alfa die alles kan

  1 dag geleden
  • syllie1992

   Hihi, dat lijkt wel zo bij Tom inderdaad:)

   1 dag geleden
  • Luckey

   Ja misschien idee om uit te zoeken wat Tom is;)

   1 dag geleden
  • syllie1992

   Dat is zo:)

   1 dag geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen