Dunya P.O.V:
Mijn ribben doen zeer. Als ik wil kunnen slapen moet ik nu iets nemen tegen de pijn, ik ga het anders niet trekken en ik voel mij al zo lekker stabiel. Dat Tom met Michael in de keuken staat te kopkluiten doet mij eigenlijk niet veel. Dat moeten ze zelf weten, ik kan wel roepen Get a Room. Maar daar laat ik die twee ook alleen maar mee schrikken. Dat Tom net een paniek aanval heeft gehad zit mij meer dwars. Waarom had hij die aanval? Is het iets genetisch? heb ik ze daarom ook? Is er meer gebeurd in het verleden? Is dat de reden? Of zoek ik nu gewoon ongelofelijk gekke dingen achter redelijk normale dingen? Ik kan mijzelf wel een klap voor mijn kop verkopen. Ik wil die tering troep niet gebruiken en ja hoor ik grijp nu gewoon naar de nog heftigere variant. Mijn ribben steken, mijn rug doet zeer en ik denk dat ik er eentje een heel klein beetje heb verschoven. Zacht schuifel ik langs de twee. Ze hebben niet eens door dat ik in de keuken ben geweest, of ze reageren er in ieder geval niet op.

Mijn hoofd dwaalt langzaam af naar wat Babs eerder heeft gezegd. Ben ik echt zo? Duw ik iedereen weg? Zijn Georg en ik echt zo'n leuk stel? In mijn hoofd kan ik het gevoel zo weer oproepen? Het was zo intens! Ik durf er alleen niet voor 100% achter te staan. Waarom heb ik dat gevoel dat ik niet 100% ben. Wat maakt dat ik het niet 100% voel? Komt het omdat ik geen idee heb hoe het hoort te voelen? Is het heel normaal als je elkaar leuk vind dat je de omgeving vergeet? Dat je de omgeving verliest? Ik weet het niet? Ik wou dat ik een gewoon leven had. Ik zucht, ik moet die hele trap ook weer op. Hij voelt als een hele klus en ik ben ook echt wel een beetje buiten adem als ik boven kom. Dit is zo funest voor mijn conditie.

Mijn lijf is moe, ik kan het haast niet meer opbrengen om mij om te kleden. Gelukkig had ik net mijn tanden al gepoetst. Voor ik het besef ben ik in een lichte slaap gevallen. Na even hoor ik Tom en Michael gniffelend en zoenend de trap op komen, die gaan niet alleen zoenen.

Georg zijn lippen zijn op die van mij gedrukt. Zacht duwt hij mij achter uit. Met mijn rug loop ik tegen de muur op. Mijn lichaam voelt alsof het wil weg zweven. Georg kan mij nog net met mijn beide benen op de grond houden. Zijn handen zijn overal en het voelt geweldig. Zijn handen op mijn lijf. Mijn lichaam dat zich aanspant en ontspant. Zijn lippen op plekken die een bom van vlinders in mijn buik laten ontploffen. Zuigend en likkend verplaatsen zijn lippen zich over mijn lichaam zijn vingers plagen mij en dan. Agh! Zijn vingers spelen met mij. Zacht, hard, langzaam en vlug. Alles zorgt er voor dat mijn lichaam reageert. Ik pak zijn hoofd vast, sla mijn benen om zijn lichaam heen. Zijn heupen drukken tegen die van mij. God, wat was dat gevoel? Ik wil het nog eens voelen, ik wil meer! Houd niet op, niet stoppen. Ahw! Zijn heupen drukken nog dichter tegen mij aan. Zijn vingers tussen ons in. Zijn vingers gaan mee op het ritme wat zijn heupen aan geven. Er borrelt iets daar benend, mijn benen worden slap. Mijn hoofd vult zich met watjes, alles om mij heen vervaagt. Georg zijn lippen op mijn tepel, hij zuigt hij bijt, zijn vingers gaan sneller, zijn heupen duwen harder tegen mij aan. Ik weet niet wat er gebeurd.


Ik wordt wakker van een gek gevoel. Wat was dat? Waarom voelde ik dit? Wat is dat? Mijn onderbroek is nat. alleen het bed is wel droog? Wat is dit? Ben ik ongesteld geworden? Ik snap het niet. versuft en met een raar gevoel in mijn hoofd ga ik naar de badkamer. Zachtjes probeer ik het licht aan te knippen. Mijn benen zijn week. Ik moet mij even vast pakken, mijn onderbuik spant en ontspant zich. Wat is dit? Waarom doet mijn lijf dit? Ik ken dit gevoel niet? Ik ben niet ongesteld geworden? Wat was dit voor een bizarre droom? Hoort dat? Is dit normaal? het was bizar?

Tom P.O.V:
Michael zijn lippen zijn overal. ik raak ik een roes, alles voelt geweldig. Zijn lippen onze lichamen tegen elkaar aan.

Ik voel hoe mijn hoogte punt nadert. Michael stop, hij laat zich van mij af glijden. Ik houd het niet meer, schiet op, kom op, ga verder! Mijn lichaam trilt, ik wil hem vast pakken, ik kan niet meer wachten. Hij haalt een speeltje te voor schijn. Doet er glij middel op. Wat is hij hiermee van plan? Ruw draait hij mij om, zijn hand gaat naar mijn heiligdom, tergend langzaam blijft hij mij plagen rond mijn schaam streek.Op mijn handen en mijn knieën kijk ik naar de muur. Zijn vingers gaan iets naar boven, iets naar beneden, weer iets naar boven en weer naar benden. Ik voel iets zacht naar binnen glijden, langzaam beweegt hij het heen en weer, het gevoel is heerlijk. Zijn heupen drukken tegen mij aan, steeds dieper en dieper voel ik het gaan. Hij pakt een van mijn handen, legt die om zichzelf heen, waarna hij langzaam zijn hand om mij heen legt. Zijn heupen bewegen tergend langzaam heen en weer. Ik weet niet wat ik voel. Het is geweldig. Ik wordt gek. Ik voel hoe hij steeds harder wordt en zijn lichaam tegen mij aan drukt. Ik ben zo van de wereld dat ik amper weet wat er gebeurt. Mijn hoogte punt moet komen, maar hij komt maar niet, ik houdt het niet langer vol. Mijn arm zakt door. Met mijn gezicht val ik in de kussen. Michael blijft met het speeltje spelen, zijn hand verlaat mijn heiligdom. Gaat naar mijn billen en geeft me er een tik op. Ahg! Ik wil het uitschreeuwen, maar kan nog net op mijn lip bijten. Hij moet opschieten. Ik hoor hoe hij een zakje van een condoom opent, ik hoor hoe hij die bij zichzelf om doet. ik voel iets uit mij getrokken worden, iets kouds en dan. Ik adem in, ik voel hem in mij. Zijn hand gaat verder waar hij gebleven was. Ik kan alleen nog maar kreunen. Ik bijt op mijn piercing. God dit voelt geweldig. Zijn heupen gaan zacht, sneller en sneller. Hij tikt iets aan en ik kan een kreun niet meer onderdrukken. Mijn lijf begint te tintelen, mijn onderbuik spant zich aan. Ik ga zo komen, ik ga zo echt komen. Ik voel hoe hij uit mij glijd. Hij laat mij op mijn rug vallen. Zijn vingers doen een condoom bij mij om, weer voel ik de koude vloeistof alleen nu langs mijn heiligdom. Daarna voel ik iets super straks om mij heen. Ik bijt op mijn lippen. God! Mijn onderbuik spant zich opnieuw aan. Mijn heupen bewegen heen en weer, god, nu niet van mij af gaan. Nu niet.


Ik schrik wakker. Ik ben aan het zweten, Michael slaapt naast mij. zijn hand ligt op mijn buik. Wat was dat? Wat is er gebeurd? Waarom mis ik een stuk tussen de keuken en hier? Ik heb moeite om mijn ademhaling en hartslag onder controle te krijgen, weer heb ik de zwarte vlekken voor mijn ogen? Waarom?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen