Tom POV.

"Dus je gaat eerst naar het bureau zodat ik de kans heb om te vluchten toch? Dat doe je toch wel voor je moeder?" Vraagt mijn moeder.

"Het was eerst mijn plan om het alleen te melden zodat ik mijn eigen moeder niet hoef te arresteren, maar nu je verraden hebt dat je wilt vluchten heb ik geen andere keus," zeg ik, want als ze haar niet kunnen pakken krijg ik de schuld en ben ik straks mijn baan kwijt. Ik pak de handboeien en doe die bij mijn moeder om.

"Je bent mijn zoon niet meer!" Roept ze, maar ik negeer haar. Dat zijn precies de woorden die ze zei toen ik haar vertelde dat ik zwanger was na die verkrachting.

Ik zet haar achter in de auto waarna ik voor instap en naar het bureau vertrek.Op het bureau neem ik mijn moeder mee naar binnen. "Kunnen jullie het verder afhandelen? Ze is namelijk mijn moeder," zeg ik en mijn collega's knikken waarna ze haar meenemen en ik breng nog snel het dossier.

"Gaat het Tom?" Vraagt Bill bezorgd.

"We ware toch niet close. Niet meer althans," zeg ik zachtjes.

"Maar dan nog. Het kan niet makkelijk zijn om je moeder te moeten arresteren," zegt Bill en daar heeft hij gelijk in. Makkelijk was het zeker niet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    En hoe diep is die moeder gezonken!
    Dit is echt erg!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen