Foto bij Chapter 3 - WarningThe new face..Ik hoor iemand naar boven lopen. Ik kan gewoon horen dat het David is en alleen daarvan kan ik weten wat zijn mood is. Hij is niet blij. Hij loopt mijn kamer binnen en kijkt ons aan. “Goedemorgen.” Zegt hij en mijn vader groet terug, ze praten even met elkaar, maar ik let verder niet op wat er gezegd wordt. Ik wil gewoon met David praten en onze problemen oplossen. “Lily?” Ik kijk op verward. “Ja?” “Ik zei dat ik er van door moet. Ik moet nog van alles regelen voor morgen, dus ik zie je vanavond weer.” Zegt mijn vader en ik knik. “Is goed, wees voorzichtig.” “Jij ook, bel als er iets is.” We zeggen gedag en hij vertrekt. Ik ga weer zitten en ga door met mijn haren. Kan ik het nou gewoon eindelijk afmaken?

David zit op mijn bed en staart mij aan. Ik kijk vragend terug via de spiegel. “We zouden elkaar toch pas in de avond zien?” Vraag ik. “Waar ga je naar toe?” “Met Lucy winkelen.” “Waar sloeg dat op net?” Hier komt het. Hij leunt met zijn handen achter op bed. “Wat?” “Geen toekomst meer?” “Als je zo door gaat wel ja.” “Oké.. dus eigenlijk, vind je het niet erg om mij kwijt te raken?” Ik zucht hard en leg mijn stijltang neer. Haren stijlen gaat mij vandaag niet lukken denk ik. “David, hoor je wel wat je zegt?” Ik draai me om om hem goed aan te kijken. “Als je mij goed kent dan weet je dat ik om je geef meer dan alles en iedereen, anders zou ik niet met je samen willen wonen of een toekomst met je willen opbouwen. Anders zou ik niet zoveel mijn best doen voor onze relatie, dan zou ik er juist niks om geven.” Leg ik hem rustig uit en hij glimlacht. “Maar. Ik kan ook niet doorgaan met iemand waar ik niks van terug zie komen.. ik zie niks van jouw kant komen.” Hij blijft mij stil aankijken “Wat zijn die geheimen David? Waar had die jongen het over gisteren? Waarom moest ik daar weg? En wat bedoelde hij met regels?” Ik begin naar hem toe te lopen, ga op mijn knieën zitten en leg mijn hand op zijn knie. Hij draait zijn hoofd weg en zucht. “Vertel het me schat. Wat heb je gedaan? Ik kan je altijd begrijpen en ik zal je altijd steunen.” Ik zie hem al twijfelen en dit is mijn kans om door te blijven vragen. Hij is nog steeds stil en voor dat ik nog iets kan zeggen duwt hij mijn hand van zich af. “Ik ben jouw gezeur echt zat, weet je dat?” Hij staat boos op ik volg hem. “Ik doe dit niet meer David! Ik ben gewoon klaar! Ik hoef je niet meer te zien! Ik wil niks meer van jou, ga gewoon jouw eigen ding doen en ik doe de mijne, ga maar!” Roep ik boos en huilend, ik wil niet huilen maar ik kan het gewoon niet eens meer inhouden. Ik voel dat alles nu eruit gaat komen. Maar voor dat ik nog iets kan zeggen heb ik zijn hand al op mijn wang gevoeld.. Het is gebeurt… waar ik altijd echt bang voor was… geslagen worden door de man waar ik van hou. “Ik heb je nog gewaarschuwd dat je op je woorden moest letten!” Hij waarschuwt mij nog over van alles en nog wat, maar ik ben helemaal zoned out. Hij komt dichterbij en houd mijn boven armen stevig vast. “Als je dit jouw vader vertelt…” Fluistert die en glimlacht voordat hij zijn zin afmaakt. “Je weet het.. Veel plezier straks.” Hij kust mijn voorhoofd en loopt weg. Ik blijf nog op dezelfde plek staan en nu pas herinner ik me weer hoe ik normaal kan ademen. In en uit.. Ik kijk naar mijn handen, maar ik heb geen idee wat er aan de hand is. Wat gebeurde er net? Wat heb ik gedaan? Wat heeft hij gedaan? Ik kan niet eens meer goed nadenken.. ik moet hier echt weg! Steeds meer tranen stromen langs mijn wangen onbewust. Ik wil niet huilen.. ik mag niet huilen. Ik ga snel mijn gezicht wassen en ik kijk even in de spiegel. Niks aan de hand.. ik loop weer mijn kamer in, ik maak mijn haar af en ik maak me snel op.

Mijn telefoon begint te trillen. Het is Lucy. “Hey.” “Hey schat, kom je? Ik ben er.” “Goed, ik kom eraan.” Ik hang op, pak mijn tas en loop beneden de deur uit. Ik zie Lucy al lachen in de auto en ik stap ook lachend in.

Reacties (2)

 • MaudMurder

  Bye bye, David!

  sorry was even niet online geweest, maar ik ben er weer!

  1 maand geleden
  • EchelonSoul

   Yay! Maakte me zorgen. 😲
   Nu jij verder met jouw verhaal! 😌❣️

   1 maand geleden
 • SixxAM

  Wat een ***! Hij is wel erg hoor! AHHH!!! Ik ga hem slaan! Heel heel hard!

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen