Bill POV.

Wanneer ik wat ontwerpen heb weten te schetsen besluit ik die vast te tonen. Het is een voordeel dat ik vol inspiratie zit, want dan zijn de schetsen eigenlijk zo gemaakt. Om het uiteindelijk te perfectioneren, dat kost iets meer tijd.

"De ideeën zijn prachtig Bill," laat ze mij weten en ik knik tevreden.

"Ik weet niet hoelang ik morgen precies bezig ga zijn met dat mannelijk model, maar ik probeer ze zo snel mogelijk helemaal compleet te krijgen en dat het dan uiteindelijk een echt kledingstuk wordt," zeg ik en de vrouw knikt waarna het voor mij tijd is om naar huis te gaan. Het is niet geweldig om alleen thuis te zitten, maar gelukkig kan ik, als ik zin heb, zelfs thuis met ontwerpen bezig gaan. En anders is Netflix altijd een optie.Na een goede nachtrust te hebben gehad vertrek ik de volgende ochtend weer naar mijn werk. "Ons model staat al op je te wachten." Krijg ik gelijk te horen.

"Ik ben toch niet te laat?" Vraag ik en gelijk kijk ik naar de tijd, maar zie dat ik zelfs 10 minuten te vroeg ben.

"Hij houdt ervan om op tijd te zijn." Ik knik dan maar. "Als je door die deur heen gaat, daar wacht hij op je."

Ik bedank haar nog even waarna ik de deur doorloop om dan gelijk tot stilstand te komen. "Tom?" Vraag ik verbaasd wanneer ik de man van laatst zie staan. Dit had ik zeker niet zien aankomen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Dit gaat heel leuk worden

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen