Bill POV.

Wanneer de deur opengaat kijk ik verbaasd op. Zowel Tom als z'n moeder verwacht ik voorlopig niet thuis. "Is mijn moeder thuis?" Vraagt Tom.

"Nee," zeg ik waarna ik opsta en ik zie hoe de tranen over Tom z'n wangen beginnen te lopen. "Schat, kom hier," zeg ik en ik loop dichter naar hem toe en sla mijn armen om hem heen.

"Is er wat gebeurt op school?" Vraag ik zachtjes.

"Ik dacht dat ik met de miskraam om kon gaan, maar één plaatje en ik breek al," snikt Tom en ik wrijf over mijn rust. "En dan het idee dat het nooit gaat gebeuren, wanneer ik 20 ben niet en wanneer ik 30 ben ook niet," snikt Tom.

"Het is okay," fluister ik terwijl ik mijn hersenen overuren laat draaien totdat ik ineens een geweldig idee krijg. "Wat nou als we een speciaal plekje voor dat kindje inrichten op de kamer van de meiden?" Vraag ik.

"Hoe zie je dat voor je?" Vraagt Tom zachtjes waarna ik z'n tranen wegveeg.

"Kom, we gaan naar de winkel," zeg ik waarna ik de meiden naar beneden haal, want we kunnen ze niet hier laten. "We kunnen gaan," zeg ik waarna ik z'n hand vastpak. "Ik wil alles voor je doen en als dit kan helpen om het wel te verwerken dan doe ik dat met liefde," zeg ik en ik check even hoeveel geld ik nog heb, maar dat moet genoeg zijn om het hoekje mooi genoeg te maken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!!
    Bill vangt Tom zo lief op
    Dat moet Tom in elk geval iets helpen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen