Tom POV.

Ik kijk even naar Mascha en kijk verwonderd wanneer ze begint te kruipen. "Bill, Mascha kruipt," zeg ik en ik kijk naar Bill die z'n blik gelijk op onze dochter richt.

"Oh," zegt hij zachtjes en ik zie weer een paar tranen uit z'n ogen lopen.

"Hey, Bill," zeg ik en ik leg mijn hand op z'n schouder terwijl ik Mascha niet uit het oog verlies.

"Ik ben okay, ik ben okay," zegt Bill, maar ik geloof er niet zo heel veel van. Hij kan het nu wel zeggen omdat hij dit mooie moment niet wilt ontnemen, maar ik zie dwars door hem heen.

"Ik weet dat je niet okay bent," zeg ik en ik til Mascha op wanneer ze richting een stopcontact kruipt. Het is misschien ook verstandig om binnenkort deze kamer ook babyproof te maken. Het grootste deel van het huis is het al, maar hier ben ik nog wat plekken vergeten. Dat alles baby en kinderproof is buiten deze kamer is ook logisch met Bill z'n broertjes in huis, maar deze kamer komen zij niet, dus is er wat bij ingeschoten.

"Ik ga wel naar mijn kamer, dan kan jij deze mijlpaal met Mascha vieren," zegt Bill zachtjes, maar ik schut mijn hoofd.

"Niet doen Bill. Je hoort er gewoon bij," zeg ik en ik geef Mascha aan Bill en leg mijn hand op z'n rug. Ik snap dat het moeilijk is voor Bill, maar het is goed als hij op dit moment juist betrokken blijft bij de kinderen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Je moet aan je kindje denken die er is
    Die geeft je ook liefde

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen