Bill POV.

Wanneer Thiago begint te huilen loop ik naar hem toe. "Hey jochie," zeg ik en ik til hem op waarna ik naar de keuken loop.

"Ik ben al bezig met z'n flesje hoor," zegt Tom.

"Dank je," zeg ik en Tom glimlacht even naar mij en even later overhandigt hij mij het flesje zodat ik die aan mijn kleine man kan geven. "Ik denk dat we over een paar jaar jou dan zwanger laten worden, toch?" Vraag ik.

"Ja, tenminste als we willen dat het zo snel als mogelijk lukt zodra we zeggen dat het moment daar is, dan lijkt mij dat de beste optie," laat Tom aan mij weten en ik knik. Met Tom is het ook heel lastig, het kan wel jaren duren, als het al lukt.

"Okay, dan weet ik dat in ieder geval zeker," zeg ik en Tom knikt waarna ik mij weer op Thiago richt.

"Ik ben wel blij dat jij Thiago hebt kunnen krijgen. Niet de manier waarop, maar je snapt wat ik bedoel," zegt Tom.

"Dat snap ik. Ik ben ook blij met mijn zoon. Ik zou mijn leven voor hem geven als dat nodig zou zijn," zeg ik.

"Is dat niet wat drastisch?" Vraagt Tom.

"Wat als het om Elene of Jennie zou gaan, dan zou jij toch ook alles doen om ze veilig te houden, zelfs als het je eigen leven zou kosten?" Vraag ik.

"Okay, je hebt gelijk. Als iemand wat bij hen zou proberen zou ik nergens anders meer aan denken dan hen te beschermen en eigenlijk zou ik dat bij Thiago ook doen," zegt Tom.

"Awh, dat is lief. Ik zou het ook bij Jennie doen," zeg ik en Tom glimlacht waarna hij Thiago z'n flesje op het aanrecht zet zodat hij een boertje kan laten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw ze zijn zo lief koppel
    Al zijn Axel en Lieke raar en clay vervelend xP

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen