Bill POV.

Vandaag is voor Annie de eerste dag dat ze naar de middelbare school kan. De kinderen weten nog niks van de zwangerschap, maar binnen een paar weken zullen we het ze wel vertellen.

"Je kan dit schat. Je gaat vast leuke mensen ontmoeten," zeg ik tegen mijn dochter en aangezien ik weet dat Annie makkelijk vrienden maakt, maak ik mij daar ook geen zorgen om.

"Dank je pap," zegt ze en ik glimlach even waarna Tom haar ook een knuffel geeft. De middelbare school is wel een half uur fietsen, maar Tom en ik hebben er wel voor gezorgd dat ze de weg goed genoeg kent. Daarnaast is het gewoon het landweggetje volgen en daarna komen er pas een paar afslagen en dan is ze er. "Tot vanmiddag," zegt ze en Tom en ik zwaaien haar uit waarna ze vertrekt.

"En toen was ze ineens groot," zeg ik met een zucht.

"Nou, voordat we het weten is Mark ook zo ver. Nog vier jaar," zegt Tom en ik knik even. Daar heeft Tom gelijk in.Wanneer Annie weer thuis is komt ze gelijk naar mij toegelopen. "Pap, er zit iemand in mijn klas met Chris achternaam," zegt Annie en ik slik even, want zijn achternaam komt hier bijna niet voor.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god 😱

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen