Bill POV.

Wanneer de werkdag voorbij is gaan Tom en ik naar huis. "Bill, had ik iemand moeten bellen terwijl ik bij mijn moeder was zodat ik het zelf niet had hoeven doen?" Vraagt Tom zachtjes.

"Je hebt in ieder geval laten zien dat je werk echt je werk is. Dat je, je niet laat lijden door familiebanden," zeg ik en ik leg mijn arm om Tom heen. "Ik ben trots op je," zeg ik en ik druk een kus op Tom z'n wang.

"Wat heb ik eigenlijk voor een fucked up family?" Vraagt Tom.

"Ach, met je dochter is het goed gekomen. Denk maar zo, je moeder is het niet waard. Ze heeft jou technisch gezien verstoten toen je Luna kreeg en ook nooit meer wat van zich laten horen. Ze verdient jou mededogen niet," zeg ik waarna Tom knikt.

"Dank je Bill. Deze peptalk had ik nodig. Je hebt gelijk. Mijn moeder verdiende het om te worden gearresteerd," zegt Tom.

"Precies. Ga nu maar naar de kinderen," zeg ik en Tom knikt waarna hij naar de speelruimte loopt. Eigenlijk is het gewoon een plek die als slaapkamer zou kunnen dienen, maar wij hebben er voor nu een speelkamer van gemaakt. Daar kunnen de kinderen tenminste veilig spelen. Als er ooit een moment komt dat de oudste geen kamer meer willen delen kunnen we dat altijd nog veranderen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Go bill!!
    Dat had Tom ook echt nodig!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen