Bill POV.

Ik moet ervoor zorgen dat Tom rustig blijft, anders bereik je ook niet heel veel ermee. "Tom, het komt goed, ja? Tirza is zieker geweest en voor alsnog blijft het bij Tirza en Tim. Noah heeft nog helemaal niks. Ik denk niet dat we bij voorbaat al in de stress moeten schieten," zeg ik.

"Maar ik ben gewoon bang," zegt Tom en ik sla mijn armen om hem heen.

"Natuurlijk, dat ben ik ook. Elke keer als er één ziek wordt denk ik ook, het zal toch niet weer misgaan, maar je weet dat het meestal gewoon goed gaat he. Tirza is al vaker ziek geweest zonder dat we naar het ziekenhuis moesten en Noah zal ook vaak genoeg ziek worden zonder al te veel erg," zeg ik waarna ik Tom weer loslaat, maar ik leg wel mijn hand op z'n wang. "Het komt goed, ja? Ga jij er even voor zorgen dat Tirza en Tim genoeg rusten en drinken? Dan check ik bij Noah," zeg ik en Tom knikt en ik druk nog snel een kus op z'n wang waarna ik naar Noah toega.

"Papa!" Roept hij en hij stapt gelijk van z'n bedje af.

"Hey lieverd. Voel je, je goed?" Vraag ik en Noah knikt en ik glimlach even. "Daar ben ik blij om," zeg ik en ik ga met mijn hand door z'n haar en even twijfel ik of ik hem veilig in z'n kamertje moet laten of dat hij gewoon mee naar beneden kan. "Nja, kom maar mee," zeg ik en ik neem Noah mee naar beneden en zet een leuk filmpje voor hem op. Op die manier is hij wel even zoet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Komt goed met de kinderen
    Ze zorgen goed voor ze
    En Bill heeft gelijk Tom!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen