Tom POV.

"Hebben mensen het al door dat je zwanger bent? Ik bedoel, je begint het wel aardig te zien nu," zeg ik.

"Ik weet het niet. Nu het nog kan probeer ik het zo goed als mogelijk te verbergen, maar of dat echt is gelukt, ik weet het echt niet," zegt Bill en ik knik begrijpend.

"Ach, het maakt ook niet uit. Of ze het nu zien of over een paar weken," zeg ik en Bill knikt en ik pak z'n hand even vast, maar net dan wordt er op de deur geklopt. "Wie kan dat nu weer zijn," zeg ik met een zucht waarna ik naar de deur loop en een meisje, of eigenlijk jonge vrouw zie staan waar ik maanden terug eens seks mee heb gehad, of dat denk ik.

"Hey Tom, het is lang geleden dat je nog eens tegen mij sprak," zegt ze en dat is ook wat de bedoeling was. "We zouden eens op een date moeten gaan. Misschien kunnen we meer zijn dan die ene nacht samen," zegt ze, maar ik schud mijn hoofd.

"Blijf bij mijn man uit de buurt," spuugt Bill haar ineens toe.

"Hij is jouw man geen eens. Dat je zwanger van hem bent betekent niet ineens dat jij ook belangrijk voor hem bent," snauwt ze Bill toe en Bill legt gelijk z'n armen rond z'n buik waarna hij de kamer uitloopt. "Zo, nu we van hem verlost zijn," zegt ze, maar ik duw haar aan de kant om Bill te volgen.

"Bill, wacht!" Roep ik en wanneer ik hem eindelijk heb bijgehaald pak ik z'n arm vast. "Je moet niet naar haar luisteren Bill. Ik ben er niet alleen voor je omdat je zwanger van me bent, en ook niet omdat je onze manager bent. Ik ben beschadigd, ja, maar ik geef om je Bill, zoveel."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Wow !!
    Eerste stap van tom!
    Gevoelens en achter hem aan gegaan!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen