Bill POV.

Ik kijk even naar Mascha die mij nieuwsgierig aan kijkt. "Sorry lieverd," zeg ik en ik druk een kusje op het wangetje van mijn dochter.

"Probeer te onthouden dat zij er ook is. Je mag best om Inge rouwen, dat is juist goed, maar blijf onthouden dat Mascha jou ook nodig heeft. Je wilt niet nog meer tijd van haar leven missen omdat je te diep in je verdriet gaat zitten," laat Tom mij weten.

"Ik weet het," zeg ik zachtjes, waarna ik Mascha nog wat dichter tegen mij aantrek.

"Je doet het goed Bill. Maak je geen zorgen. Ik ben er sowieso voor je en Mascha, ook al snapt ze niet wat er speelt, ze kan wel een steun zijn," zegt Tom.

"Je hebt gelijk. Mascha is hier, mijn broertjes zijn zo weer hier. Ik moet er mee dealen," zeg ik en Tom knikt.

"Maar dat betekent echt niet dat je geen huilbuien meer mag hebben. Ik sla mijn armen dan nog elke keer om jou heen, maar Mascha en jouw broertjes hebben de prioriteit, hmm?" Zegt Tom en ik knik.

"Ba!" Roept Mascha en ik kijk even naar de kleine meid in mijn armen. Ik had er voor haar moeten zijn, maar ik was te veel op andere dingen gefocust. Wanneer ik hoor dat de deur beneden opengaat kijk ik even naar Tom.

"Dat zullen jouw broertjes ook weer zijn," zegt Tom en ik knik even waarna ik Mascha aan Tom geef en ik kijk nog even snel of er geen teken meer is van enige traan waarna ik naar beneden loop.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Lieve sterke woorden van Tom!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen