Bill POV.

Ik probeer mij zo snel als mogelijk weer bij elkaar te rapen. "Ehm, heb je met die klasgenoot gesproken?" Vraag ik dan aan Annie.

"Ja, ik heb haar eventjes gesproken," zegt ze.

"Hoe oud is ze?" Vraag ik en ik kan alleen maar hopen dat ze in maanden ouder is dan Annie, ook al zou het nog steeds een leugen zijn. Als ze Chris z'n achternaam draagt betekent het vast dat hij in ieder geval een deel in haar leven is geweest.

"Twee maanden jonger," zeg ik en ik knijp mijn handen samen. Dan waren Chris en ik ongeveer net verloofd toen hij vreemd is gegaan en dat was dan de tijd waarop Chris en ik het nog leuk hadden. Of leuk bleken te hebben, blijkt nu. Als hij toen is vreemdgegaan, hoeveel vaker heeft hij mij dan nog meer bedrogen?

"Pap, gaat het?" Vraagt Annie bezorgd.

"Ja, ja, ik moet het nieuws gewoon even verwerken," stel ik haar gerust en Annie knikt.

"Sorry, maar ik kon het niet voor me houden," zegt ze.

"Nee, het is goed dat je het mij hebt verteld," zeg ik, het maakt mij alleen maar blijer over het feit dat ik Tom nu heb, maar toch vraag ik mij af hoe ik dat nooit door heb gehad. Misschien maar beter ook, want als ik toen al bij hem weg zou zijn gegaan, was Ben er nooit geweest en dat jochie had ik nooit willen missen. Daarnaast was Ben toch zo'n beetje de sleutel voor mij om closer met Tom te worden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ben was zeker de koppelaar van jullie Hihi
    Maar 😱
    Ben benieuwd hoe dit verder gaat!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen