Bill POV.

Het is twee dagen nadat William mij het idee gaf en ik zit bij Tom en William. "Okay, vandaag worden de camera's geleverd. Ik heb iedereen verder vrij gegeven, want als ze door krijgen dat wij camera's hebben opgehangen komen we er nooit achter," zeg ik en Tom en William knikken.

Wanneer de mensen van het bedrijf er zijn monteren ze de camera's gelukkig ook gelijk voor ons, want zelf zouden we dat waarschijnlijk niet heel goed doen.

Wanneer dat gedaan is kijk ik mijn man en William aan. "Zo, dat is gebeurt. Hopelijk weten we nu snel wie het was," zeg ik. "Oh, en verder praten we er niet over, want ik heb ook al gezien dat het niet alleen om foto's gaat maar soms ook om dingen die we zeggen," zeg ik, want balen doe ik daar wel van. Als we al niet meer kunnen praten weet ik het ook niet meer.

"Het komt wel goed," zegt Tom en ik knik. Nu hoop ik dat Tom gelijk heeft, want waarom hebben we dit verdient? Omdat we toevallig koninklijk zijn? Dat voelt gewoon niet eerlijk. "Maak je gewoon niet al te veel zorgen. We strijden er allebei tegen, of beter gezegd alle drie," zegt Tom en ik knik.

"Ja, we hebben voor hetere vuren gestaan, I guess," zeg ik.

"Dat zeker," zegt Tom en hij legt z'n armen om mij heen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom is echt zo lief
    Nu zien ze hopelijk wie het is!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen