Bill POV.

De volgende dag komt Tom zoals afgesproken weer langs op kantoor. "Je kan je in die stoel daar gaan zetten," zeg ik en Tom knikt waarna hij daar plaatsneemt. "Ehm, ziet Shelley d'r andere ouder nog wel eens?" Vraag ik.

"Ja, ik zou het d'r moeder nooit hebben vergeven als ze zichzelf uit d'r dochter d'r leven zou hebben verbannen," zegt Tom en ik knik even. Ergens baal ik er van nu ik zeker weet dat het om een vrouw gaat. De kans was sowieso klein geweest dat hij op mannen zou vallen. Ik weet dat de kans nog steeds aanwezig is dat hij ook verliefd kan worden op een man, maar hoe ga ik daar op een subtiele manier achter komen? Ik ben waarschijnlijk te jaloers aangelegd om te gaan daten met iemand die z'n ex nog steeds ziet, maar ik wil weten of ik bepaalde flirterige opmerkingen wel zou kunnen maken. Niet dat hij dan ineens wegvlucht en ik mijn baas mag gaan uitleggen dat we één van onze modellen kwijt zijn.

"Waarom vroeg je dat?" Vraagt Tom.

"Oh, ik was gewoon nieuwsgierig," zeg ik dan maar.

"Okay, als dat de enige reden is. Bill, laat nu eens zien wat ik mag gaan aantrekken," zegt Tom.

"Dit is het, tot in de detail heb ik het geschetst. Gisterenavond thuis heb ik het af weten te ronden," zeg ik, want ik moest gisteren ten slotte ook verder voor de kleding voor vrouwen.

"Precies mijn style," zegt Tom met een glimlach.

"Alleen jammer dat je het alleen op de catwalk aan gaat mogen," zeg ik waarna ik de stoffen bij elkaar pak. Hopelijk kan Tom stil toekijken, want nu heb ik mijn concentratie echt wel nodig.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihihi
    Nieuwsgierig? Dit word leuk

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen