Bill POV.

Wanneer Noah naast mij wat begint te hoesten kijk ik even naar hem. Ik voel aan z'n wangetjes, maar die zijn zeker niet te heet. Niet elk hoestje hoeft natuurlijk te betekenen dat hij ziek is. "Ik niet ziek?" Vraagt Noah angstig.

"Voel je, je verder goed?" Vraag ik en Noah knikt. "Dan ben je niet ziek. Maak je geen zorgen lieverd," zeg ik en ik leg mijn arm weer om Noah heen.

"Dank je papa," zegt Noah en ik glimlach even. Wat voeden we onze kinderen toch goed op.

"Je bent een lieverd," zeg ik waarna ik Noah bij mij op schoot til zodat hij nog dichter tegen mij aan gaat zitten.

"Papa, ik wil ook baby. Yolande is lief," zegt Noah ineens en ik lach even.

"Wanneer je volwassen bent mag je papa worden, ja?" Zeg ik, ook al moet ik wel uitzoeken of dat niet nog wat extra risico's geeft op ziektes, maar dat is iets voor over vele jaren, want dat doet er nu nog niet toe.

"Okay," zegt Noah en ik lach even. Ik snap dat ze op zijn leeftijd nog niet snappen dat het nog niet mogelijk is om kinderen te krijgen en liever ook nog niet gelijk wanneer het wel kan. Het ideale zou zijn gewoon ergens na de studie wanneer hij de juiste heeft gevonden en ik hoop dat hij dat gaat vinden, want ik heb echt geen idee of mensen het aan zouden kunnen dat ze altijd moeten opletten dat hij niet ziek wordt.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hihi
  Ik vind Noah wel een schatje!

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Noah is ook een schatje❤️

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen