Foto bij Hoofdstuk 24

Deze week was een kwelling, nadat Harry maandag avond geweest was met de boodschap dat hij mij terug wilde hebben. En niet zomaar terug, echt terug. Ik was zo verbijsterd toen hij mij achterliet op de overloop, ik voel de kus op mijn wang haast nog branden. Dus deze week heb ik nagedacht over wat ik wil, want het is niet zonder risico om weer met Harry te werken. Want wat zullen de roddelbladen zeggen? Hoe zou Harry zijn verloofde het vinden? Hoe zou zijn vader reageren? Durf ik überhaupt zijn vader onder ogen te komen?
Er spoken veel vragen door mijn hoofd, maar desondanks heb ik een besluit genomen. Ik heb per direct ontslag genomen bij de boekenwinkel, die daar niet blij mee waren.
Nu is het zondag avond tegen 12e en ik sta nog steeds voor mijn kledingkast, want ik kan maar niet bedenken wat ik aan zou moeten. Ik heb een jumpsuit en een jurk al afgeschreven, de jumpsuit meer omdat je uiteindelijk bijna naakt op het toilet zit als je moet.
Dan besluit ik een spijkerbroek aan te trekken, met uiteenlopende pijpen. Hieronder trek ik blokhakken aan en in de broek stop ik een kante gekleurde blouse van Prada. Ik ben heel blij dat ik had besloten alle dure merk kleding mee te nemen uit de kast uit het appartement naast die van Harry. Ik bekijk mijzelf ik de spiegel, draai mij om en bekijk de achterkant. Oké dit is goed, nu mijn haar, los of vast?
De uiteindelijke beslissing is los, maar voor de zekerheid stop ik een elastiek in mijn tasje. Zenuwachtig ga ik in bed liggen als ik mijn kleding over de stoel heb gelegd en echt alles klaar ligt voor morgen. De slaap lukt uiteindelijk om half 2, helaas met het effect dat ik nog moe wakker word.

Maar als ik met een taxi voor het grote pand sta, giert spanning en enthousiasme door mijn lichaam. Ik ben expres later gekomen, het is nu half 10. Ik wil namelijk niet te gretig overkomen, ik heb zelfs Harry niet ingelicht dat ik de baan zou nemen. Ik betaal de chauffeur en stap uit, met snelle passen ga ik naar binnen en loop ik naar de balie, die mij door de poortjes kunnen krijgen.
"Goede morgen, ik kom voor Harry Styles. Mijn naam is Georgia June Wilson." Er word nu simpel geknikt en ik krijg een pas voor de poortjes, ik ren haast richting een lift die net wil dicht gaan, snel steek ik mijn hand er tussen en ik meng mij tussen de andere mannen en vrouwen.
De lang verwachte ping van de lift laat mij opkijken van mijn nagels, waar ik nerveus aan zat te pulken. Een blij gevoel gaat door mij heen als ik de lift uitstap en ik de maandagochtend drukte zie, iedereen is druk aan het werk. De plek ruikt naar koffie en verse producten uit een bakkerij, mijn glimlach kan ik dan ook niet onderdrukken.
Ik loop de hal in en zie mijn kantoor, alleen is deze nog mooier dan ik mij kan herinneren. Door de glazen wand zie ik dat er meerdere planten zijn toegevoegd, er staat een tafeltje waarop een prachtig thee hoekje gemaakt is. Als mijn blik naar de deur gaat, zie ik dat er niet langer secateresse staat, maar persoonlijke assistente.
Dan kan ik niet anders dan naar harry te gaan, ik stap naar zijn kantoor deuren en klop aan. Het blijft stil, dus nogmaals klop ik. Dan hoor ik een zwaar chagrijnige stem antwoorden, "wat?"
Ik open de deur en daar staat hij, in een kaki broek met een overhemd en een replica van het beroemde vest van prinses Diana. Ik zie hoe zijn gezicht opleeft en ik sprint naar hem toe en vlieg hem om zijn nek.
Ik hoor zijn lach, voel zijn armen om mijn middel en hij zwaait ons in het rond. Lachend hou ik mij stevig vast om zijn nek, ik laat pas los als hij mij neerzet.

"Je bent gekomen, je bent hier." Hij bekijkt mij even, zet een grote glimlach op en trekt mij in een knuffel. We zijn nog niet eerder zo innig geweest, maar ik zou niet anders willen. Ik heb Harry zo gemist, deze plek gemist. Dat lijk ik nu pas echt door te hebben, nu ik hier weer sta.
"Je klonk anders erg boos net, alles goed met je?" Hij laat mij los en loopt naar de bank, waarop hij gaat zitten en naast zich klopt. "Ik moet eerlijk toegeven dat ik woedend was, nadat je na negen uur niet verschenen was, had ik de hoop opgegeven. Je hebt namelijk niks van je laten horen, dus ik dacht echt dat je niet meer kwam."
"Ik heb je expres niks laten weten, ik wilde je in spanning laten zitten." Harry snuift, "dat is je succesvol gelukt."
Dan zie ik hoe hij zijn zakelijke gezicht opzet, "wij moeten het opnieuw hebben denk ik over je contract. Het oude contract bestaat niet meer, die heeft mijn woede buien niet overleeft namelijk."

De volgende uren zitten we samen op de bank met zijn laptop, we bespreken mijn taken. Ik merk aan de manier waarop Harry het contract samenstelt, dat ik eigenlijk niet persé nodig ben. Hij heeft een nieuwe assistente ingehuurd, ik ben er om hem te helpen met besprekingen en het wel of niet uitgeven van bepaalde manuscripten. Vooral ben ik er om hem te steunen in zijn werk, maar ik vind het prima. Hij bied mij een kans mee te helpen met de belangrijkste en leukste taken.
"Als ik vind dat je goed genoeg schrijft, mag je ook helpen mee te schrijven. Maar dan moet je wel echt goed zijn, dat mag niet zomaar." Ik giechel, "ja baas."

Tegen lunchtijd neemt hij mij mee een restaurant in en dan eindelijk laat hij alle muren vallen, eindelijk geeft hij mij de volledige 100% Harry. Hij lacht, plaagt en wil alles weten over hoe de afgelopen maand voor mij geweest was. Hij verteld over hoe woest hij was, hoe slecht het met hem ging. Maar dat zijn vader overal een stokje voor stak en wist waarmee hij Harry kon bedreigen. "Dus, als ik niet zou doen wat hij mij opdroeg, was jij het slachtoffer." Mijn mond zakt open van verbazing, mijn vork met de meest heerlijke salade ooit zweeft in de lucht, "dit is niet alles of wel?" Ik leg mijn vork neer en kijk Harry indringend aan, dan schud hij zijn hoofd en veegt met zijn handen over zijn gezicht.
"Ik zit nu ook opgescheept met een trouwerij, want je had mij al door, ik geef geen zier om haar."

Dan verteld Harry eindelijk, hoe hij Yara Bellamy ontmoet heeft. En waarom ze in vredesnaam verloofd zijn.....

Speciaal voor de lieve LeLouisx3, omdat vandaag de dag zou zijn, dat Harry's concert zou plaatsvinden(H)

Reacties (1)

 • LeLouisx3  Eindelijk weer samen!! Hoera! Harry had die maand tijd precies nodig om te beseffen hoe hard hij June nodig heeft in zijn leven.(H)

  1 maand geleden
  • bels

   I love you too(H)
   Jaaa ze zijn eindelijk weer samen!!

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen