Bill POV.

Wanneer ik steeds verder geraak met het in elkaar zetten van het kledingstuk kijk ik even naar Tom. "Dat doe je echt goed Bill," zegt Tom verbaasd en ik glimlach even.

"Natuurlijk, het is mijn passie en mijn baan. Zoals je misschien wel merkt heb ik ook nog eens geluk daadwerkelijk het talent te hebben," zeg ik en ik hoor Tom even lachen.

"Talent heb je zeker," zegt Tom en hij komt naar mij toegelopen. "Je hebt vast ook nog wel andere talenten," zegt Tom wanneer hij recht voor me staat.

"W.Wat?" Breng ik verward uit. Is hij nu aan het flirten of verbeeld ik het mij?

"Ik bedoel, misschien kan je ook wel heel goed schilderen, als je kleding zo goed kan schetsen," zegt Tom en ik zucht even. Ik verbeelde het mij dus.

"Hmm, als ik bijvoorbeeld iets anders zou proberen te maken dan kleding ziet het er niet gelijk goed uit hoor. Daarnaast kan ik niet heel goed omgaan met een kwast en verf," zeg ik en Tom lacht even waarna ik naar de tijd kijk. "Je moet Shelley zeker van school halen zo," zeg ik.

"Nee, dat doet d'r moeder. Ik zie Shelley morgen weer," zegt Tom en ik knik even.

"Okay, als ik dit nu kan afwerken zou je hem zelfs vandaag nog kunnen passen. Dan kan ik morgen gebruiken om nog bepaalde dingen aan te passen. Tenminste, als je het niet erg vind om nog één tot twee uur hier te zijn," zeg ik.

"Geen probleem. Ik heb op dit moment toch niemand die op mij wacht," zegt Tom en ik knik even waarna hij teruggaat naar z'n plek zodat ik verder kan.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hihi
  Te leuk

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Hihi:)Het was de bedoeling dat dit een slowburn zou worden, maar merk nu al dat ik daar niet goed in benxD

   1 maand geleden
  • Luckey

   Kan nog steeds !
   Als ze nu elkaar niet flirten enzo

   1 maand geleden
  • syllie1992

   Dat is wel zo inderdaad:)

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen