Bill POV.

Samen met Tom ga ik dan naar de pier en ik moet zeggen, die kraampjes waren nog zo'n slecht idee niet. "Oeh, dat hondenbeeldje is zo schattig. Het past ook nog eens bij mijn interieur," zeg ik enthousiast en ik wil al wat geld pakken, maar Tom is mij voor. "Ben je rijk ofzo?" Vraag ik.

"Nja, rijk? Wat is rijk? Ik heb genoeg geld, dat wel, maar een miljonair ben ik ook zeker niet," zegt Tom en ik knik even. Hij is blijkbaar wel rijk genoeg om mij deze vakantie cadeau te doen en dan ook nog dit beeldje. Ook al is dit beeldje niet heel duur, maar toch.

"Dank je," zeg ik dan en ik pak het beeldje van Tom aan zodat ik hem in mijn eigen tas kan doen. Ik leg mijn hand even op mijn buik en zucht. Er is iets wat anders is. Het is niet hoe het normaal aanvoelt. Ik weet niet of ik mij zorgen moet maken, maar ik begin steeds meer te beseffen dat Tom wel gelijk heeft. Een dokter inschakelen kan nooit kwaad en aangezien ze hier goed Engels spreken zie ik geen probleem.

"Bill, ben je moe?" Vraagt Tom ineens.

"Ehm, als ik eerlijk ben wel ja," zeg ik zachtjes en Tom knikt begrijpend.

"Kijk, dat is een mooi plekje om te zitten," zegt Tom en hij wijst in de verte naar een plek waar je goed over de zee kunt uitkijken.

Ik loop dan met Tom mee en zodra we daar zitten legt Tom z'n hand op die van mij, maar dit is de eerste keer dat ik mij niet bij hem wegtrek en het gewoon laat gebeuren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Dit word steeds leuker!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen